Трибиани
Ванда Вештерката
Ме интересира за овие фиромците што се ситат на пожарите во Грција..дали Господ казнуваше и кога нам ни се случија поплавите и катастрофата во Скопје 2016 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mнозинство од нив пишуваат ГоспоТ така да ...Сите по ред ги проверив, може да направам статистика а одприлика ќе изгледа вака;
100% сендвичи (симпатизери на дрпмне) со лајкнати страни на Путин (над 70%) и христијански братства (христијанство ин џенерал) 100%.
Ти гледај си Алекс Џоунс и Џордан Педерсон како негираат глобално затоплување и мисли си дека си паметен, вакви социолошки феномени и гличови во бихејвијоризмот не се за тебе.
за мене си таков ако се согласуваш со мислењата на тие нелуѓе.Ти си подоле и од гној.
фиромскиот![]()
На таквото си проверил. Едно име ми е познато, работи во фирма блиска со Заев![]()
за мене си таков ако се согласуваш со мислењата на тие нелуѓе.
Иреал исти, копи пејст. Гром да мавне во Грција ќе не апдејтира тука со смајливо
Па, ја сум убеден дека Бранко најголема штета направи од сите.Врти, сучи Грујо херој излегува, но колку и да пробувал не можел да ја управи Македонија затоа што тие пред него ептен ја упропастиле.
![]()
Проверив профилите - се сендвичи.