Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Ме интересира за овие фиромците што се ситат на пожарите во Грција..дали Господ казнуваше и кога нам ни се случија поплавите и катастрофата во Скопје 2016 ?

Сите по ред ги проверив, може да направам статистика а одприлика ќе изгледа вака;
100% сендвичи (симпатизери на дрпмне) со лајкнати страни на Путин (над 70%) и христијански братства (христијанство ин џенерал) 100%.

Ти гледај си Алекс Џоунс и Џордан Педерсон како негираат глобално затоплување и мисли си дека си паметен, вакви социолошки феномени и гличови во бихејвијоризмот не се за тебе.
Mнозинство од нив пишуваат ГоспоТ така да ...

Ти си подоле и од гној. :гомце:
фиромскиот :facepalm: :kuracc:

На таквото си проверил. Едно име ми е познато, работи во фирма блиска со Заев :kuracc:
за мене си таков ако се согласуваш со мислењата на тие нелуѓе.

И мене ми е дебилно преј фор грис ама екстремно одвратно е да се ситиш на смрт на фамилии, мајки со деца и што не.

Вие сакате сочувство од вмровци. Па тоа не се луѓе.

за мене си таков ако се согласуваш со мислењата на тие нелуѓе.

Ме боли таквото за мислење на човек кој попрвин ќе го лиже газот немиен на "непријателите" а ќе ги навредува своите сограѓани. Тоа е одлика на мнозинството народ тука. Меѓусебе очи ќе си извадиме, ама странците нозе ќе им миеме, дупе ќе им целиваме, како богови ќе ги третираме итн итн.
По мене си подоле и од гној зашто напиша фироманскиот, ако не сфати.

Ги заболе врмовци и за името и за се. Они си мислат само за себе, на нив сите им се непријатели. Мразат они се живо. Сакаат само едно, да се врати нивната партија на власт, за да можат да се упикуваат и да грабнат нешто.

Значи форумов врие од подлизнурковци ( ако има сендвичи, има и стапопушачи)...
Додека тука си го покажувате правото( стапопушачко лице, мешате баби и жаби, христијанство, ова -она)....
Сношти гледа ли некој арена 1 ?...Го изгледав целиот натпревар...90 мин. RIP Македонија....

И за ова ве нема пак, бар еден збор да напишете..ебаве амебите...

Р.S. НИКАДЕ не напишав дека ми е мило тоа што им се случи...само ми беше жал што од глаучите никој не напиша ништо за повторното малтретирање на македонците во егејска македонија...а нивните водичи-глаучи во нивните обраќања велат: пријателска грција....кои пријатели што со децении го малтретираат нашиот народ...

Ај што го лајкнала Мицкота и името не го даваме бојкот мојот види;

Прегледај го приврзокот 194474

:pos:
Иреал исти, копи пејст. Гром да мавне во Грција ќе не апдејтира тука со смајливо :cool: а во темана за Ханиоти знае и автобусите кај стојат и цените како се во маркетот. Како од исти калап да се правени.

Таман да искоментирам нешто читам коментари за пожарите во Атина па помислив сум ја утнал темата.
Ок, бог да им е напомош штета за човечките жртви за се друго ЕУ ќе се погрижи.

Да се вратиме на нашите проблеми.
4d770c5d_16f3_4b75_bb39_49c2b8be982e.jpg

Кој рече дека сме сиромаси :D

Врти, сучи Грујо херој излегува, но колку и да пробувал не можел да ја управи Македонија затоа што тие пред него ептен ја упропастиле.

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Па, ја сум убеден дека Бранко најголема штета направи од сите.

Проверив профилите - се сендвичи.

:oftopik:

:lolzz:

кечапмајонез

Како успевате да ги декларирате Македонците дека сите се ситат на несреќата во Мрчка?Мене пр к.р ме боли, нит се ситам а нит па нешто друго ми менува.Тоа е што е, несреќа како и мн други во разни форми :popce:.
За верските рабити несакам многу да коментирам, ако муслиманите ако се водеа по куранот немаше да има вакви светски проблеми (војни).
Секој со својот интерес задскриен со нешто, политика, вера, вработување ......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom