SlipKnot

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
од кај знаеш бе ти ја дека слушам само Њу метал???-оти слушам слипнот,и 4 песни од корн,тоа не значи дека се давам дома во њу метал...еве сеа ќе ти кажам шо мислам за металот,оти гледам дека мислиш оти сум поткрепан од википедија....
-блек,дет,секакви анти христијански групи,шо палат цркви и само рикаат НЕМА ШАНСИ да ги слушам...Не не,тоа не мине кај мене.
-сеа сигурно ќе се замислиш дека и слипнот се антихристијански ориентирани.јас религија со музика не мешам,ама ептен ми сметаат петокраки,превртени крстови,секти наречени групи и слично....ако си ти атеист или секташ,нема потреба да го реплицираш ова,верата во нешто е слободно за секој поединец....ок,назат на металот
-не слушам којзнае какви брзи или откачени групи,туку нешто посмирено:металика(се и сешто од нив),пантера(само балади,и песни кои ми се свиѓаат),после тоа мнооогу стари бендови како,ac/dc,skid row,led zeppelin,kiss,и ме боли ку**в ако не ми веруеш,не ми се пишува цел ден....не ми сметаш,слабо се уклучувам на форумчево за одма да ти вратам,така да знај дека нема друга позадина,слипкнот не ми е омилен бенд,омиленд бенд немам,можда Нирвана,ама тоа не е метал....накратко за металот,не ми сметаат никакви подгрупи,само тоа сектите,тоа рикањата ми сметаат,е точно е за нив тоа,не се комерцијала:vozbud:жииииимииииии куревци се тие брат,ете тоа е моето мислење....лупни пентаграм на вратот,рикај на ритамот на екстра брзите тапани,и you're superstar:drk:
Jaс не слушам блек метал и не сум антихристијанин. Ја сум си атеист и не ме боли кур за религии. А ако ги видеше видеата наменети за тебе ќе видеше дека има и видео кај што не се дерат, пауер метал чист убав! И дет метал што има помалце дерење од слипнот!А од коа болдираите рок легенди станаа метал ти си знаеш. :helou:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
секој како сака ги дефинира некои групи така?и ГНР можам да ги најдам како метал и како рок....иначе клиповите не ги изгледав оти лимитот ми е поминат,ама од први ќе ги изгледам....

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Кој е бре тој грев што ГНР ги прави метал?

Член од
12 март 2007
Мислења
650
Поени од реакции
73
од slipknot ќе спомнам само еден албум: Mate Feed Kill Repeat, албумот вреди. толку . другите албуми не ги коментирам.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Мори Тромбе коа сме веќе на тоа што чини, па бескрајно тупа-тупа и не е решението јесте дека кај нас некако владее љубовта кон трешот така ми се чини. Стилот е девијантен и по тоа SlipKnoT се уникатен бенд, применуваат све од нај обичен ритам па се до бластови(од тапанарска гледна точка) , и башка DJот дава зачин на тоа како звучат песните, особено во живо.
Хаха вивил па едино Џои им вреди! Тоа не го оспоруем! И немора да е тупа тупа, Џои многу добри ствари праи! Ама другиве ги усеруваат! :helou:

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Да земеме пример од еден кошаркарски тим...
Да речиме дека плејмејкерот игра феноменално,но крилата немаат реализација а центарот незнае да им отвори пат на крилата тогаш бадијала му на плејмејкерот да се "поти" кога знае дека сам не можи против пет дефанзивни играчи...
Така е тоа и во музиката...
Плејмејкер=тапанар(пошо он го дава ритамот)
Крилата=гитаристи(ја дефинираат музиката)
Центар=вокал(завршна точка во бендот)

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
4 нај добри песни од нив:
1. Wait and Bleed
2. Duality
3. Before I forget
4. Dead Memories

Не се којзнае каков бенд ама логото им е закон:

Таман одговара и на првата буква од моето име па затоа може летово да си го истетовирам на ракава :P

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Да земеме пример од еден кошаркарски тим...
Да речиме дека плејмејкерот игра феноменално,но крилата немаат реализација а центарот незнае да им отвори пат на крилата тогаш бадијала му на плејмејкерот да се "поти" кога знае дека сам не можи против пет дефанзивни играчи...
Така е тоа и во музиката...
Плејмејкер=тапанар(пошо он го дава ритамот)
Крилата=гитаристи(ја дефинираат музиката)
Центар=вокал(завршна точка во бендот)
Kaжи ми шо рекол џомбастик да не се замарам да го вадам од листа на игнорирани :) Иначе имаш право! Така е! Штета што Џои заглавил у вака тапа бенд...

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
на 2-3 тројца шо не ги слушнале слипнот повеќе од 2 минути,и шо ја трујат темава со тоа како слипнот нечинат,се донесува заклучок дека слипнот не чинат!:vozbud:
-може стварно не чинат...ама оти ми се свиѓаат ќе ви кажам дека слушам се шо не чини!:pos2:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
на 2-3 тројца шо не ги слушнале слипнот повеќе од 2 минути,и шо ја трујат темава со тоа како слипнот нечинат,се донесува заклучок дека слипнот не чинат!:vozbud:
-може стварно не чинат...ама оти ми се свиѓаат ќе ви кажам дека слушам се шо не чини!:pos2:
Никој не коментираше во однос на личен вкус , ако не свати до сега. Музички не чинат. Покрај Џои немаат ништо вредно , а богами ни уникатно , покрај двајцата лупачи на конзерви кој ми предизвикуваат главоболка и дијареа .

E

`EsCaPe`

Гостин
Не ги обожавам, ама го слушам повремено. Имам топ три омилени песни: Before I Forget, Psychosocial и Dead Memories. И маските ми се свиѓаат.:pipi: И толку..

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
SIC , pulse od the maggots
песневе са GG xD
Хаха :) Од патики ме вадат.. :)
Јбг, израснат сум со Слипнот...ги бивало или не, навлезени ми се..ги слушам од 7 години -.-
Соулфлај, Слипнот, Металика и Пантера и Сепултура беа првите бендови шо ги слушав :)

Член од
3 јануари 2009
Мислења
190
Поени од реакции
1
WOOOOOOOOW!!!!Со Слипкнот почнав метал да слушам,со нив израснав.Прв албум шо ми е у колекција ми е од нив Vol.3,и како шо вика Год Хатеусалл дали ги бивало или не јбг...навлезени се.Инаку подобри песни така им се Before i Forget,Dead Memories,Duality,Psychosocial,Butcher's Hook itn.

TheDimsa

Сунгер
Член од
8 февруари 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
abe od slipknot interloper, snap, me inside i bitchslap najdobri pesni... ko nif pesni nema da izlezat

Kajgana Shop

На врв Bottom