од кај знаеш бе ти ја дека слушам само Њу метал???-оти слушам слипнот,и 4 песни од корн,тоа не значи дека се давам дома во њу метал...еве сеа ќе ти кажам шо мислам за металот,оти гледам дека мислиш оти сум поткрепан од википедија....
-блек,дет,секакви анти христијански групи,шо палат цркви и само рикаат НЕМА ШАНСИ да ги слушам...Не не,тоа не мине кај мене.
-сеа сигурно ќе се замислиш дека и слипнот се антихристијански ориентирани.јас религија со музика не мешам,ама ептен ми сметаат петокраки,превртени крстови,секти наречени групи и слично....ако си ти атеист или секташ,нема потреба да го реплицираш ова,верата во нешто е слободно за секој поединец....ок,назат на металот
-не слушам којзнае какви брзи или откачени групи,туку нешто посмирено:металика(се и сешто од нив),пантера(само балади,и песни кои ми се свиѓаат),после тоа мнооогу стари бендови како
,ac/dc,skid row,led zeppelin,kiss,и ме боли ку**в ако не ми веруеш,не ми се пишува цел ден....не ми сметаш,слабо се уклучувам на форумчево за одма да ти вратам,така да знај дека нема друга позадина,слипкнот не ми е омилен бенд,омиленд бенд немам,можда Нирвана,ама тоа не е метал....накратко за металот,не ми сметаат никакви подгрупи,само тоа сектите,тоа рикањата ми сметаат,е точно е за нив тоа,не се комерцијала
жииииимииииии куревци се тие брат,ете тоа е моето мислење....лупни пентаграм на вратот,рикај на ритамот на екстра брзите тапани,и you're superstar