никогаш не сум рекол за некој бенд дека е заебан освен за DEATH затоа што навистина е заебан...a ti pa si slusal death, pa da zboris? ili vie vodite diskusija u stil ''ae nie sme slusale slipknot, pa drugiot bend koj i da e e zaeban''. и ако сте толку фанови научете дека на кирилица се пишуе СЛИПНОТ а не слипКнот..:kesa:
i ti isto, ti da ne imas slusano Pantera?
ko prvo ako ti misllis deka se zaeban ne znaci deka se...toa e do vkus a vkus e individualna rabota taka da nemoes da kazuvas u toj stil kazi ne mi se svigja toa i gotovo a ne vakov takov nema vrska zaeban ova ona ako stv bil takov death nemale da stanat takov legendaren bend i chuck nemase da bide nikoj i niso a ne tatko na death metalot taka da stv ne e korekno toa sto go zboris....i mene ne mi se svigjaat slipknot ali ok tebe ti se svigjaat i na 100000 drugi lugje im se svigjaat znaci imaat neso dobro jas eve vikam deka tapanarot im e ludnica...a za death 100000000000000 lugje vikaat deka se stv zakon sto znaci deka vredat taka da razmisli pred nesto da kazes kako ke go kazes!никогаш не сум рекол за некој бенд дека е заебан освен за DEATH затоа што навистина е заебан...
еве ти нешто, за почетокАј малку од музички аспект да анализираме, еве мене ме интересира што ги прави Slipknot толку подобри од останатите бендови?
цареви се нема шо...
Брат уште да се хеви метал... Оние се њу шит комерцијала јеботе ...
А што мислеше ти јбг, дека некој деликвенти пишуваат на wikipedia.comБрат уште да се хеви метал... Оние се њу шит комерцијала јеботе ...
Shadow_rr go barase tvojto zaklucok, mislenje. Ti ova so go prati go negiras to so Freddy (pametniot) go kaza. So e so vas lugje, premnogu seriozno go svakjate slipknot koga ni samite ne se seriozni...
слипнот рулз...
и шо сеа???Лошо е кога некој фан знае само ова да го каже за својот омилен или па сакан бенд,дури и жално е.
жален си, ете шо.и шо сеа???
што сега?со тоа докажуваш дека слипнот се бенд кој не успева да навлезе во човековиот организам,не успева да го допре длабокото во тебе,нели?сеедно,јас не сум слипнот фан,и ниту на ниеден од овие пролазни бендови =)и шо сеа???