Сликите на Скопјаница

• Креатор на темата Креатор на темата Skopjanica
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гулаб во лет додека сере би било подобро.
(Се извинувам за вулгарноста однапред) :D
Ако продолжиш да ја уништуваш темата ќе побарам од модераторите да ти дадат поени што казнуваат.

Со памет.

Шала на страна, солиден фотограф си :)

Фала ти. Фотографирањето ми е хоби веке 10 години. Без апарат нигде не излегувам. Најубавите и најинтересните фотки се прават кога најмалце очекуваш ;)

Леле Браво........ со ваков коментар допридонесе до напредување на човековиот род....... дефинитивно;)

Мило ми е што во моето портфолио ќе можам да го приложам и твоево признание за исклучителен придонес во развојот на човековиот род :cool:

Мило ми е што во моето портфолио ќе можам да го приложам и твоево признание за исклучителен придонес во развојот на човековиот род :cool:
Но запиши си правилно.......... напредување но во погрешна насока;)

Немам услови да ги вдомам а и плус алергичен сум на животинско крзно. Стално додека ги сликам животинкиве носов ми е како фонтана :( .
Што се однесува до кученцава, јас ги преместив од влажното и ладно место на кое што ги најдов и ги оставив во едно дворче кај еден човек за кого знаев дека може и сака да ги вдоми.

Добро ти женско ли си или машко?

Ако си машко како што викаш дека си "алергичен" тогаш која будала која е машко би измислила ник за форум "Skopjanica"

П.С : Каков апарат користиш?

Добро ти женско ли си или машко?

Ако си машко како што викаш дека си "алергичен" тогаш која будала која е машко би измислила ник за форум "Skopjanica"

П.С : Каков апарат користиш?

Користам Sony NEX-7 so 18-55mm oбјектив. А што се однесува до никот, имаш право. Не чини, ама нема враќање :)

Photographers.jpg

Не ми е целта да станам популарен туку да споделам малце фотки со вас драги кајганџии :)

Има цел подфорум за тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom