- Член од
- 27 октомври 2013
- Мислења
- 323
- Поени од реакции
- 248
Не сум тука ради популарност туку ради споделување интересни слики.Скопјаница откако стана популарен
Не сум тука ради популарност туку ради споделување интересни слики.Скопјаница откако стана популарен
По популарен си веќе од Анчо 6 стр си имаш, а тој 3ри добро е ова од твоја страна поставување на интересни слики, да не беше ти немаше да знаеме што се мачки и кучиња, нареден пат постави и слика некој глушец.Не сум тука ради популарност туку ради споделување интересни слики.
Драго ми е ако ти се допаднаа сликите. Што да праам. Многу сакам животни и стално ако видам некои симпатични маченца или кученца морам да ги фотнамПо популарен си веќе од Анчо 6 стр си имаш, а тој 3ри добро е ова од твоја страна поставување на интересни слики, да не беше ти немаше да знаеме што се мачки и кучиња, нареден пат постави и слика некој глушец.
Имам сликано гулаби во лет ама од далеку и не се нешто посебно фотките.Ако можеш да сликаш гулаб у лет ќе биде доста кул
Позз
Ако сакаш да видиш антипатично теле, искористи го истото огледало пред кое што се шминкаш....ако видам некои симпатични маченца или кученца морам да ги фотнам
Ааа чим вака постојано ме вреѓаш ти сигурно си или грк или бугар. Македонец не би рекол вакво нешто на друг македонецАко сакаш да видиш антипатично теле, искористи го истото огледало пред кое што се шминкаш.
А шо ти хомофоб си ?@Skopjanica ти си машко или женско?
Пораката што ја испраќаш е како од женско, а некои ти се обраќаат како на машко![]()
Наместо да ги земиш дома на топло да им дадеш да јадат ти ги сликашДобро утро мои драги кајганџии. Еве ги сликите што вчера ветив дека ќе ги објавам. Се надевам ќе ви се допаднат.
![]()
![]()
![]()
![]()
Немам услови да ги вдомам а и плус алергичен сум на животинско крзно. Стално додека ги сликам животинкиве носов ми е како фонтанаНаместо да ги земиш дома на топло да им дадеш да јадат ти ги сликаш
Ајде де за мачорот ама за овие им треба помош