Сликите на Скопјаница

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Не сум тука ради популарност туку ради споделување интересни слики.
По популарен си веќе од Анчо 6 стр си имаш, а тој 3ри добро е ова од твоја страна поставување на интересни слики, да не беше ти немаше да знаеме што се мачки и кучиња, нареден пат постави и слика некој глушец.

Член од
27 октомври 2013
Мислења
323
Поени од реакции
248
По популарен си веќе од Анчо 6 стр си имаш, а тој 3ри добро е ова од твоја страна поставување на интересни слики, да не беше ти немаше да знаеме што се мачки и кучиња, нареден пат постави и слика некој глушец.
Драго ми е ако ти се допаднаа сликите. Што да праам. Многу сакам животни и стално ако видам некои симпатични маченца или кученца морам да ги фотнам

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
...ако видам некои симпатични маченца или кученца морам да ги фотнам
Ако сакаш да видиш антипатично теле, искористи го истото огледало пред кое што се шминкаш.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
@Skopjanica ти си машко или женско? :)
Пораката што ја испраќаш е како од женско, а некои ти се обраќаат како на машко :confused:

Член од
27 октомври 2013
Мислења
323
Поени од реакции
248
Ако сакаш да видиш антипатично теле, искористи го истото огледало пред кое што се шминкаш.
Ааа чим вака постојано ме вреѓаш ти сигурно си или грк или бугар. Македонец не би рекол вакво нешто на друг македонец :)
Изгледа си грк по име Ставрос. Така?

Член од
27 октомври 2013
Мислења
323
Поени од реакции
248
Скопскава магла (загадување) почна ми иде на нерви, затоа денес решив да објавам слики од нашето мило Скопје ама без овие смогови што денеска не задушуваат. Да се потсетиме на деновите кога дишевме чист воздух :)

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.445
Поени од реакции
5.944
Добро утро мои драги кајганџии. Еве ги сликите што вчера ветив дека ќе ги објавам. Се надевам ќе ви се допаднат.
Наместо да ги земиш дома на топло да им дадеш да јадат ти ги сликаш
Ајде де за мачорот ама за овие им треба помош

Член од
27 октомври 2013
Мислења
323
Поени од реакции
248
Наместо да ги земиш дома на топло да им дадеш да јадат ти ги сликаш
Ајде де за мачорот ама за овие им треба помош
Немам услови да ги вдомам а и плус алергичен сум на животинско крзно. Стално додека ги сликам животинкиве носов ми е како фонтана :( .
Што се однесува до кученцава, јас ги преместив од влажното и ладно место на кое што ги најдов и ги оставив во едно дворче кај еден човек за кого знаев дека може и сака да ги вдоми.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Шала на страна, солиден фотограф си :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop