Сликички од фудбалери

• Креатор на темата Креатор на темата Jakov
  • Време на започнување Време на започнување
После Први мај ако не да го организираме масовно менување само кајганџии?
Доволно време поминa више па и вие. :)

Да го направат понеделник неработен и одма би идел, од петок до недела сум во викендица.Ако не па, ќе чекаме до следна сабота.

Инаку иам 77 дупликати а ми фалат уше 342 :)

Имам 150 сега....со 10 дупликати:)...Од појкаите ѓи имам:Буфон,Фабрегас,Виља,Роналдо,Меси,Кака,Дрогба.....:)

знае некој како во Ворд по скратена постапка да искуцам броеви од 1 до 638? оти ме мрзи да ги пишам едно по едно, иам повеќе од 200 сликички, а сеуште неам список направено...

знае некој како во Ворд по скратена постапка да искуцам броеви од 1 до 638? оти ме мрзи да ги пишам едно по едно, иам повеќе од 200 сликички, а сеуште неам список направено...

стариот добар список :vozbud:

Јас имам само 3...Гаго, Агуеро и Д.Милито:smir: само Аргентинци собирам друго не ми треба:pipi:

Ми фалат уште 160, а имам околу 40 дупликати и ајде више дур да организираме ние мењање ќе го соберам. :)

Ајде луѓе може ли недела ??

fafa.jpg

:vozbud:

Го имав уште и Франија 98, но не можев да го најдам по дома.

ми фалат уште 186... би требало да биде до почеток на СП :vozbud:

Кој сака да собира слики во виртуелниот Панини албум од Фифа нека ми се придружи тука http://en.stickeralbum.fifa.com/game/flash

Албумот се собира до 16.Јули ,и сите оние кои го имаат 100 % пополнето својот албум можат да бидат меѓу 100 среќни добитници на Специјално изготвен албум со уникатна корица и комплетно пополнет со сите сликички :)

Исто така креирав и група Кајгана.Македонија која што влегува во светскиот ранкинг на колекционери :)

Ќе треба да си направите профил на Фифа страната и да ме додадете за пријател ова е мојот профил >>>http://www.fifa.com/theclub/profiles/user/854/59/index.html за да можам да ве додадам во групата која што мислам дека собира максимум 11 членови
Потребно е влегување во групи за полесно менување на дупликати меѓу нас ...

Приклучете се интересно е :)

Напомена : Може да бидете член само на една група ,и доколку имате пополнето 20 % од вашиот албум неможете да ја напуштите групата во која сте член

Можете и сами да побарате членство во групата Kajgana_Macedonia
Group ID : 99066
Password : kajganamkd

Кој сака да собира слики во виртуелниот Панини албум од Фифа нека ми се придружи тука http://en.stickeralbum.fifa.com/game/flash

Албумот се собира до 16.Јули ,и сите оние кои го имаат 100 % пополнето својот албум можат да бидат меѓу 100 среќни добитници на Специјално изготвен албум со уникатна корица и комплетно пополнет со сите сликички :)

Исто така креирав и група Кајгана.Македонија која што влегува во светскиот ранкинг на колекционери :)

Ќе треба да си направите профил на Фифа страната и да ме додадете за пријател ова е мојот профил >>>http://www.fifa.com/theclub/profiles/user/854/59/index.html за да можам да ве додадам во групата која што мислам дека собира максимум 11 членови
Потребно е влегување во групи за полесно менување на дупликати меѓу нас ...

Приклучете се интересно е :)

Напомена : Може да бидете член само на една група ,и доколку имате пополнето 20 % од вашиот албум неможете да ја напуштите групата во која сте член

Можете и сами да побарате членство во групата Kajgana_Macedonia
Group ID : 99066
Password : kajganamkd

А како може да се собираат сликички на сајтов, треба да ти ги праќаат исто членови кои се регистрирани на страната или има друг начин за добивање ?

Јас сум регистриран на Фифа уште од поодамна само си се вклучив во собирањево. Стварно е интересно. Како што заклучив и прочитав. Од Фифа добиваш секој ден по 2 пакетчиња со сликички кои можеш да си ги лепиш. Исто така за некои(ако не и сите) пишува дека истата можеш да ја најдеш на сајтот ако побараш...Исто ок е ова со разменава на сликички. Еве јас ќе се приклучам во горенаведената група. Иначе албумот е супер истиот оној вистинскиот само електронски. Ако не вистински барем вака да го соберам. Разликата е што ако го собериш вистински сигурно добиваш награда, а вака само добиваш шанса да бидеш 1 од 100 кои ќе бидат рандом извлечени. Со среќа на сите и собирајте...:helou:

Ajde luge i jas go beram albumov na fifa stranata dosta e interesno:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom