Сликички од фудбалери

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
После Први мај ако не да го организираме масовно менување само кајганџии?
Доволно време поминa више па и вие. :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.039
Поени од реакции
1.554
Да го направат понеделник неработен и одма би идел, од петок до недела сум во викендица.Ако не па, ќе чекаме до следна сабота.

Инаку иам 77 дупликати а ми фалат уше 342 :)

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Имам 150 сега....со 10 дупликати:)...Од појкаите ѓи имам:Буфон,Фабрегас,Виља,Роналдо,Меси,Кака,Дрогба.....:)

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
знае некој како во Ворд по скратена постапка да искуцам броеви од 1 до 638? оти ме мрзи да ги пишам едно по едно, иам повеќе од 200 сликички, а сеуште неам список направено...

Член од
27 август 2008
Мислења
299
Поени од реакции
49
знае некој како во Ворд по скратена постапка да искуцам броеви од 1 до 638? оти ме мрзи да ги пишам едно по едно, иам повеќе од 200 сликички, а сеуште неам список направено...

стариот добар список :vozbud:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Јас имам само 3...Гаго, Агуеро и Д.Милито:smir: само Аргентинци собирам друго не ми треба:pipi:

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Ми фалат уште 160, а имам околу 40 дупликати и ајде више дур да организираме ние мењање ќе го соберам. :)

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Ајде луѓе може ли недела ??

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868

:vozbud:

Го имав уште и Франија 98, но не можев да го најдам по дома.

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
ми фалат уште 186... би требало да биде до почеток на СП :vozbud:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Кој сака да собира слики во виртуелниот Панини албум од Фифа нека ми се придружи тука http://en.stickeralbum.fifa.com/game/flash

Албумот се собира до 16.Јули ,и сите оние кои го имаат 100 % пополнето својот албум можат да бидат меѓу 100 среќни добитници на Специјално изготвен албум со уникатна корица и комплетно пополнет со сите сликички :)

Исто така креирав и група Кајгана.Македонија која што влегува во светскиот ранкинг на колекционери :)

Ќе треба да си направите профил на Фифа страната и да ме додадете за пријател ова е мојот профил >>>http://www.fifa.com/theclub/profiles/user/854/59/index.html за да можам да ве додадам во групата која што мислам дека собира максимум 11 членови
Потребно е влегување во групи за полесно менување на дупликати меѓу нас ...

Приклучете се интересно е :)

Напомена : Може да бидете член само на една група ,и доколку имате пополнето 20 % од вашиот албум неможете да ја напуштите групата во која сте член

Можете и сами да побарате членство во групата Kajgana_Macedonia
Group ID : 99066
Password : kajganamkd

М

Мартин`

Гостин
Кој сака да собира слики во виртуелниот Панини албум од Фифа нека ми се придружи тука http://en.stickeralbum.fifa.com/game/flash

Албумот се собира до 16.Јули ,и сите оние кои го имаат 100 % пополнето својот албум можат да бидат меѓу 100 среќни добитници на Специјално изготвен албум со уникатна корица и комплетно пополнет со сите сликички :)

Исто така креирав и група Кајгана.Македонија која што влегува во светскиот ранкинг на колекционери :)

Ќе треба да си направите профил на Фифа страната и да ме додадете за пријател ова е мојот профил >>>http://www.fifa.com/theclub/profiles/user/854/59/index.html за да можам да ве додадам во групата која што мислам дека собира максимум 11 членови
Потребно е влегување во групи за полесно менување на дупликати меѓу нас ...

Приклучете се интересно е :)

Напомена : Може да бидете член само на една група ,и доколку имате пополнето 20 % од вашиот албум неможете да ја напуштите групата во која сте член

Можете и сами да побарате членство во групата Kajgana_Macedonia
Group ID : 99066
Password : kajganamkd
А како може да се собираат сликички на сајтов, треба да ти ги праќаат исто членови кои се регистрирани на страната или има друг начин за добивање ?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.880
Поени од реакции
6.939
Јас сум регистриран на Фифа уште од поодамна само си се вклучив во собирањево. Стварно е интересно. Како што заклучив и прочитав. Од Фифа добиваш секој ден по 2 пакетчиња со сликички кои можеш да си ги лепиш. Исто така за некои(ако не и сите) пишува дека истата можеш да ја најдеш на сајтот ако побараш...Исто ок е ова со разменава на сликички. Еве јас ќе се приклучам во горенаведената група. Иначе албумот е супер истиот оној вистинскиот само електронски. Ако не вистински барем вака да го соберам. Разликата е што ако го собериш вистински сигурно добиваш награда, а вака само добиваш шанса да бидеш 1 од 100 кои ќе бидат рандом извлечени. Со среќа на сите и собирајте...:helou:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Ajde luge i jas go beram albumov na fifa stranata dosta e interesno:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom