Сликички од фудбалери

• Креатор на темата Креатор на темата Jakov
  • Време на започнување Време на започнување
Јас почнав денеска.....и зедов 7 паковчиња...и немам дупол играч.Си направив рачуница,до 31 Мај...секој ден да купувам по 2 паковчиња(а некогаш и 3 или 4 сигурно).........Ќе се соберат некаде околу 500 сличиња....од кои најверојатно 100 ќе бидат дупли:pos2:..така да...за месец Мај,џепниот буџет мора да скокне за 100 ден најмалку...за да може да се собере албумот.
БТЊ....до кога се збира ...т.е. кога престануваат да се издаваат сличиња...На денот на отворањето или...?:smir:

мислиш до кога ќе бидат во продажба? до крај на јули, а може и во август да ги има...

уште 60 сликички ми фалат
за 3 дена готово :D

Од прва страна ги имам 2,3 и 5.Вкупно имам околу 170-180 сликички. :helou:

пред некој ден ме интервјуираа за АБ телевизија во врска со собирањево сликички за Светско. :pos2: ај баш ќе ви пишам кога да гледате :pos2:

пред некој ден ме интервјуираа за АБ телевизија во врска со собирањево сликички за Светско. :pos2: ај баш ќе ви пишам кога да гледате :pos2:

:pos2:немој да заборавиш само да слушнеме што кажеш:wink:

wayne-bridge-and-vanessa-perroncel-image-1-167993954.jpg

Ванеса, ти си?

Гледав оној Јанко од нашатв како свршава додека го лепи последното сликиче. :pos2:

Сега за сега сум на 120..и дупликати имам...само 3..еден стадион(делче од него),од јужна Африка еден и КРИСТИАНО РОНАЛДО:vozbud::vozbud:...ќе земам од овај 20 сличиња...верувам:):):)

Го земав у саботата албумов за светско и лупнав 500 денари 20 пакетчиња:helou:...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom