Слаткар(истика)

Истото неможам да го разберам и јас?!:toe:

Не го сакате Слаткар? Не ги слушате неговите песни? не ви се допаѓа неговиот стил?

ЕДНОСТАВНО НЕ ЈА ОТВАРАЈТЕ ТЕМАВА,НЕ СЛУШЕТЕ НЕГОВИ ПЕСНИ И НЕ СЕ ЗАМАРАЈТЕ СО НЕГО.ИМА ДОСТА ФАНОВИ КОИ ГИ СЛУШААТ НЕГОВИТЕ ПЕСНИ И СЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА НЕГО.
Се се сака, кога се може....и не, не ја утнав поговорката..
Нема смисла воа шо го прајте. Нема тема за еден од најдобрите рапери у Македонија. Слободно пишите критики,песни и се шо сакате. толку од мене,ве оставам вас
темата е сепак и за критики...правото е наше, ако сакаме да пишеме....

Критикувајте го бе,ваше е правото само не у секој пост истата критика

"КОмерцијала е" "Плагијатор" и т.н..:smir:

Ај мирни со оф топици и глупи муабети, неќам да ве бришам. :pipi:

Гледам Кискино во бришел. Средете се со време затоа што втор чекор е бан од тема од мене. Потоа ве предавам на Garfield. :pipi:

Абе како не сваќате. Пример ако Слаткар во песна каже "да ти го напунам газот“ или "имаш уста за пушење" е слатко, а истото да го кажеше некој друг рапер девојчињата ќе рекоа абе овој простак, деген, загорен... :tapp::tapp::tapp:

Абе како не сваќате. Пример ако Слаткар во песна каже "да ти го напунам газот“ или "имаш уста за пушење" е слатко, а истото да го кажеше некој друг рапер девојчињата ќе рекоа абе овој простак, деген, загорен... :tapp::tapp::tapp:

Се имаат многу напалено на него и тоа е... нема везе тоа тука... значи еве пример викам... Слаткар кажува таква слична реченица... сите женски ќе скокаат на таа истата и ќе ја пеат во секојдневен живот... а да го испее истото на пример Ронин... сите ќе поп*здат...ама што ... нивно право нивни вкус
ПС: не е ова офтопик :smir:

шо бе ја слушнав ова новата шопинг купвање или како било па дечкото е резили па поглуп рап немам слушнато во живото па и спот напрал бе :tapp:

шо бе ја слушнав ова новата шопинг купвање или како било па дечкото е резили па поглуп рап немам слушнато во живото па и спот напрал бе :tapp:

Хаха знам и јас пред некој ден ја слушнав песнава се згазив од смеење... :pos2:
А иначе немам ништо против човеков, тоа што нема убави песни - нема, али во шоу бизнисот мора да има и добри и лоши инаку не би било интересно. Нема да има на кој да се смееме и да критикуваме... :)

Мене уба песна од Слаткар ми е Мистер Комплекс и Спушти се доле.
Онака комерцијално нешто да играње ... хип хоп.
Друго е све крш.

Мене уба песна од Слаткар ми е Мистер Комплекс и Спушти се доле.
Онака комерцијално нешто да играње ... хип хоп.
Друго е све крш.

Спушти се доле НЕ Е РАП !
тоа ми е најлошата песна шо ја извадил некогаш... значи полека за жал иде по стапките на Тони Зен кој од супер рапер си отиде сега Аренби си пее...ако нека иде и овој по него... само нека не се праат потоа дека се рап... :toe:

Не бе озбилно зборам :)
Прв пат слушнав тогаш за слаткар и онака ми се бендиса песната.
Мислев за денсање. Ритамот ми е убав.
А ги слушнав и другите песни и почна да ми се повраќа. Is that normal?
Не се замарам ич со него. :toe:

тоа ми е најлошата песна шо ја извадил некогаш... значи полека за жал иде по стапките на Тони Зен кој од супер рапер си отиде сега Аренби си пее...ако нека иде и овој по него... само нека не се праат потоа дека се рап... :toe:
Не реков дека е рап. :smir:

Ми се допаѓа естетски дечкото ..
Освен „Еден Живот“ не ги сакам неговите песни.

Kој го знаеше тони зен пред пред да пее “Аренби“? Кој го знаеше слаткар пред да го извади албумов? Што само јадете зелени и плукате по слаткар, човекот е врв за сите андергроунд раперчиња кои незнаат ни една песна да направат и ги боли тоа што тие не можат да бидат слаткар.
Оди брат во нокен бар и кога ќе ја пуштат спушти се доле осети што се случува!
BTW Знаеш ли ти воопшто што е рап а што RNB?

Само такви фаци има на Слаткар .... многу се нервирааам... значи сватете луѓе не сте рапери ако доете на Слаткар а надвор турбо фолкот го рокнете..... алоо....
све дигнати луѓе све .... и некои пицнати.... па океј бе... барем поштувај не нас немора да не понижуваш....
извинете ако некој навредив ... ама многу сум некако.... навреден од луѓето на Слаткар што идат...значи на Токсика имаше 50% Мрки фаци.... сите спремни само за тепање и се некои дигнати цури.... спонзоруши тешки... ваљда оние што си ги пее Слаткар :toe: Неззнам
Не е битно... само Пука да напраи на пример или само Желе , Сиги... настап... скоро сите ќе бидат различни во публика од обично кога е само Слаткар или цела Токсика.... Се прашувам зашто :toe:
Какви се тие само такви фаци? Си бил ли некогаш на свирка на слаткат па шо те нервираат лугето што го слушаат или што се прават дека го слушаат?? И мене ме нервита што серат на темава некои фејтери како burn84 mariooo statusQuo gooner4live ама што да правам мора да се соочам со реалноста а реалноста е дека
слаткаристика е царот ЈЕЈЕЈЕ!токсикологија будало ЈЕЈЕЈЕ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom