Слаткар(истика)

Браво за слаткар..

Клошар кој успеа толку луѓе да собере. :tv:

Да идам и да слушам како пее "ти си топ за да те ебам".

Жалното е што женските се диват на тоа. :smir:

Демек он ја посветил таа песна за сите девојчиња, а? цц..

Да идам и да слушам како пее "ти си топ за да те ебам".

Жалното е што женските се диват на тоа. :smir:

Tи не ја сфаќаш уметноста во тоа "ти си топ за да те гледам, ти си топ за да ти влезам, ти си топ за да те ебам".

Па за идните генерации Слаткар ќе биде псевдонимот на оној за кој ќе се пишува во учебниците по литература и историја - затоа што е и Просветител, заедно со Пејчиновиќ, Џинот и Крчоски, и еден од Револуционерите! Може и химната ќе ни ја променат за да го вметнат Слаткар.

Tи не ја сфаќаш уметноста во тоа "ти си топ за да те гледам, ти си топ за да ти влезам, ти си топ за да те ебам".

Па за идните генерации Слаткар ќе биде псевдонимот на оној за кој ќе се пишува во учебниците по литература и историја - затоа што е и Просветител, заедно со Пејчиновиќ, Џинот и Крчоски, и еден од Револуционерите! Може и химната ќе ни ја променат за да го вметнат Слаткар.
Македонија е топ, јас сум топ, ти си топ.

Како добро би звучела химната со овие стихови :zver:

Македонија е топ, јас сум топ, ти си топ.

Како добро би звучела химната со овие стихови :zver:

Не бе.
Мислев, кај имињата на револуционерите, да се додаде и Слаткар, како револуционер. Додека, рефренот, за да се задржи автентичноста, може да остане ист.

Не бе.
Мислев, кај имињата на револуционерите, да се додаде и Слаткар, како револуционер. Додека, рефренот, за да се задржи автентичноста, може да остане ист.

Само едно ќе ти кажам, а тоа е :tapp::tapp::tapp:

Не бе.
Тука си донекаде во право...ајде да пробаме како ќе изгледа.

Гоце Делчев, Питу Гули, Слаткар, Груев, Санданскиии... :tv:

Јако е нема што. :star:

Идам теретана. Да билдам. Wish me luck. :sport1:

Зарем има уметност у тие стихови. Де кажи ми ја уметнста те молам оти ја сум глупа и не сфаќам:pipi:

Зарем има уметност у тие стихови. Де кажи ми ја уметнста те молам оти ја сум глупа и не сфаќам:pipi:

И јас цело време ги прашувам, им велам да ми ја објаснат уметноста ама ништо :nesvest: не добивам одговор, само линкови од американски хип хоп изведувачи кои немаат допирна точна со стаклар...

Леле дај те молам не го рамни идиотот со просветителите. Ама ти сериозно и со сила пробуваш да докажеш нешто за што и сама си свесна дека не е точно. Немој да правиш да се посомневам во твојот вкус и сетило за музика и уметност, се немам посомневано досега барем што сум те читала. Ако ти си топ ја сфаќаш како уметничко дело онда ти сериозно имаш рак на вкусот.

Демек он ја посветил таа песна за сите девојчиња, а? цц..

Не е битно за кој ја посветил, да идам на концерт и да слушам, "ти си топ за да те ебам, ти си топ за да ти влезам" ми е едноставно глупо. :smir:

Во една песна кажува како му е тежок животот, а во друга се курчи и само пцуе ко клошар.

Едноставно не го разбирам неговиот рап. :toe:ж

Али ок, учете од него за рапот, далеку ќе стигнете. :smir:

Не е битно за кој ја посветил, да идам на концерт и да слушам, "ти си топ за да те ебам, ти си топ за да ти влезам" ми е едноставно глупо. :smir:

Во една песна кажува како му е тежок животот, а во друга се курчи и само пцуе ко клошар.

Едноставно не го разбирам неговиот рап. :toe:ж

Али ок, учете од него за рапот, далеку ќе стигнете. :smir:
зар ти запази некаде рап во неговите песни??

зар ти запази некаде рап во неговите песни??

Јас не, али сега ке дојдат едно 20 души на темава и ќе ти кажат како он ќе стане ѕвезда, и како е иднината во рапот. :tv:

Може да се појави и наставничката моја по англиски, и она го слуша.

И ќе ви каже како он е оригинален, има свој стил и имал добри песни. :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom