Слабите девојки веќе не се во мода

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
хахаха мрсно си е мрсно.....полна рака....

On the other hand, дебелите никад нема да бидат у мода.

Насловот на темава ми звучи доста утешителен во оваа зимска ноќ.Ти ада не крши филм:)

Би купиле ли календар со ова момче. Ви го претставуваме 29-годишниот Мајкл Боверс, кој тежи 241 килограми и се смета себеси за исклучително секси маж.

debel-tip-na-kalendar.jpg

Мајкл, со потекло од Мемфис, САД, тврди како е навистина горд на својата ’големина’, па како и другите привлечни мажи, и тој ќе позира за календар.

“Се чувствувам секси и привлечно. Не гледам причина зошто не би позирал за календар како и останатите машки модели.“- тврди ова момче.

Доколку Мајкл навистина ве привлекува и сакате за него да дознаете многу повеќе, посетете ја неговата интернет страна
, таму доколку сакате можете да го видите и неговиот календар. Или подобро немојте.

А за дебелите момчиња што ке кажете :pos2::pos2::pos2::pos2:

Бљак!!!
Иначе што тоа вие подразбирате под слаби девојки..
Анорексичните костури не ни биле никад во мода.. А нормално слабите девојки никогаш нема да излезат од мода!

Abe aj ne zaebavajte....Slaba devojka e SLABA do koska, normalnata si e normalna, ima se, ama nema previshe...A debelata si ima vishok, zatoa i e debela, neli...
e sea slaba devojka izglea vaka
very-skinny-olga-s-and-natasha-p-58879_1_.jpg

A normalna, ubava devojka izglea vaka neshto
Nicole_Scherzinger_NX1QV.jpg

E sea blagodarenie na svetskite modni studija, ovie termini malce se izdeformirani i normalnite devojki pochnaa da stanuvaat debeli, slabite normalni, a anoreksichnite slabi.... I da, slabite bea u moda i se nadevam kje izlezat kaj i da e zashto ne samo shto izgledaat ruzhno, tuku i zdravjeto im e u rizik :vozbud:

Абе ајде мода шо ви е на вас бе вие луди сте? Каква ми се засвиѓа таква! Не каква е у мода... :tapp::tapp:

какви се слабиве цури значи, као радијаторки сувопичести...безвезе...коа ке им го внесеш мож и да си го напипаш на стомаче кај таква некоја...безвезе изгледат, нема боље од компакт класа цура со малце стомаче:smir:

какви се слабиве цури значи, као радијаторки сувопичести...безвезе...коа ке им го внесеш мож и да си го напипаш на стомаче кај таква некоја...безвезе изгледат, нема боље од компакт класа цура со малце стомаче:smir:

Hahahaha....poshtuvam!:kesa:

Па да ви кажам за мене и никогаш не биле во мода.Секогаш сум бил за онака мрснички ама секси мрснички.Не некои тенкови да има до мене,онака лајт девојки сакам.Да има што да се фати,за време на секс да шлапа hahaaa

Ja samo znam deka ke sklucam predbracen dogovor so zhenata so koja planiram da se zemam.
Predbracen dogovor,vo koj ke stoi " Dokolku se zdebelish poveke od 6 kila od momentalnata tezina,imam pravo na razvod"

Normalno,ke si toleriram dur e trudna...ke i dadam godina dena da gi simne kilogramite..
Bashka ne sakam mnogu salbi devojki,bash sakam popolneti,normalno de,klasicna tezina.
Ama pak MRAZAM zheni sho se zapustuvaat koa ke najdat maz!! Mislat fatile maz,rodile deca i tolku! Koj go ebe be,ke jadam ko svinja.
Ko ke vidam zeni u 40ti godini napraveni ko burinja,nemozat na 1 sedishte u aftobus da sednat.Mi se sere! A znam deka ne fatlie maz so taa tezina.
Se kladam deka kacile 20kg za 2 godini ebate.

Taka da...devojki...zheni...ne drzete dieti..ama pak..da se razbereme...ne se zapushtajte mnogu -.-

i jas nesakam epten slabi devojki, ama i ne da se od tipot na "pobrzo ke ja preskoknis, otkolku da ja zaobikolis, i toa necini, treba da licat na nesto, vo red e nekoe kilce odpojke i fini oblini, se vo NORMALA:pop:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom