Слабите девојки веќе не се во мода

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Ни ептен слаба ни ептен дебела,златна средина најдобро да има и шо да фатиш :baeh:

awe ne go svakaJte seriozno toa shto go napishav .. 4ista zafrkanciJa :toe:

Ја па сакам екстра слаби, најслаби:pipi:

Па прашање на вкус ама мнозина сакаме средни женски да има шо да се фати :)

Браво бе пријателе....нормално, малце да има кај да се фати нешто
по меко....а не саде коски :), малце мевце не е на одмет...што не значи дека треба да бидат нилски коњи, да се разбереме....

според мене најубави се спортистките...оние кои имаат убаво обликувани мускулчиња...
видете ја само

maria_sharapova_more.jpg

сум видел и боље :pos2::pos2:

Абе како не биле дебелите во мода гледам сите 100ка се сторија, се знае дека слаба ама убава не исушена стегната секад била и ќе остане во мода.:smir:

Абе како не биле дебелите во мода гледам сите 100ка се сторија, се знае дека слаба ама убава не исушена стегната секад била и ќе остане во мода.:smir:

Грешка си... Не секогаш, и не секаде :smir:

Грешка си... Не секогаш, и не секаде :smir:

E Внуче шо е за тебе секси да оди и да се тресе како пудинг од доктор еткер? Ај да не грешам душа, може вистина секој си има различен вкус, патем да не навредам некој:smir:

E Внуче шо е за тебе секси да оди и да се тресе како пудинг од доктор еткер? Ај да не грешам душа, може вистина секој си има различен вкус, патем да не навредам некој:smir:

Не мислев од тој аспект.. нормално, секој си има свој вкус. Зборев за општо прифатен критериум, “стандард“ да го наречеме, илити “мода“ како што е класирано во темава.

Ако сакаш временски пример: одреден период од средновековието во мода биле дебел(к)и жени. Како наједноставен доказ за тоа се земаат сликите со еротска тематика од тоа време... сите се со покрупни жени.

Ако сакаш локациски пример: и ден денес во голем дел од Африка се преферираат дебел(к)и жени. Како што женските колкови асоцираат на плодност, така дебелината асоцира на ситуираност, сигурност.

Барем така викаат :smir:

Mene otsekogash mi bile slabite devoJki poubavi .. A ne nekoJ koa bure .. ima eden vic .. :vozbud: zenite se kako vinoto .. kolku se postari tolku povishe li4at na bure :pos2::pos2::pos2:

Какви слаби девојки бе ? Нешто крупничко да ти го исполни креветот:pos2:.
Слабите девојки се всушност закачалки за облека.:pos2:

Никогаш не ми се свиѓале слаби девојки :toe: само коски ми се...малку мевце да фатиш нели,нешто у средина да па не сега само удина да е :pos2: нешто како Анџелина Џоли...со еден збор сочна да е :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom