Скутерчиња: Се за и околу нив

• Креатор на темата Креатор на темата _FireFox_
  • Време на започнување Време на започнување
Другари Јијинг 50цц 4Т кога ќе пуштам кратки светла снемувам светла низ цел мотор ни една сијаличка не работи,а свирка тастер за палење тоа ми работи...а кога ќе пуштам долги светла имам светла низ цел мотор...до што може да биде?

Последно уредено:
Здраво на сите , во план сум да земам скутер 50cc се мислам помеѓу априлиа и џилера па кажете ми нешто повеќе за нив која е подобра и неколку совети

Здраво на сите , во план сум да земам скутер 50cc се мислам помеѓу априлиа и џилера па кажете ми нешто повеќе за нив која е подобра и неколку совети
Иста машина различен дизајн, мене повеќе ми се допаѓа џилерата

Zdravo decki. Nekoj da spodeli iskustvo za Generic Xor 125 4t....potrosuvacka, kvalitet i sekoja druga informacija e dobredojdena :) pozz

Zdravo decki. Nekoj da spodeli iskustvo za Generic Xor 125 4t....potrosuvacka, kvalitet i sekoja druga informacija e dobredojdena :) pozz
Za 125 ne znam ama za 50kata 2t jas go imav smrt nema !! Nema da zgresis mislam i za 125 ako zemes.. U sekoj slucaj so srekja!

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk

Некој да продава карбуратор за Yamaha Jog или делови за него поздрав.

Здраво, некој да ме информира која е најниска цена за нова Априлиа СР 50 во Македонија, т.е која е најниска цена за кеш, затоа што гледам 1990 евра се продаваат секаде, но дали има некој попуст за кеш, и ако има, каде. Секако ќе земам, бар да искористам некој попуст ако има.

Здраво, некој да ме информира која е најниска цена за нова Априлиа СР 50 во Македонија, т.е која е најниска цена за кеш, затоа што гледам 1990 евра се продаваат секаде, но дали има некој попуст за кеш, и ако има, каде. Секако ќе земам, бар да искористам некој попуст ако има.
Vo Hemi motors da prasas na ednosmernata od dojrana nakaj saem koga odis ?

Генерален увозник за Пијаџо групацика ти е Динамикс ( Рузвелтова ). Е сега може негде да ти дадат плус некој попуст за плаќање во кеш, ама тоа ке мора да се прошеташ по продавниците и на лице место да ти кажат. Ама ако си за земање мој совет ти е подобро да си одиш и да си ја земеш од Динамикс, без разлика дали некој друг ке ти ја даде 100 евра поевтино.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Фала ви и на двајцата, јас сум од Прилеп па разгледував и низ салоните тука, но цената сегде е истата, со тоа што Динамикс нуди 3 годишна гаранција (а другите нудат 2 години), и има гратис кацига.

Фала ви и на двајцата, јас сум од Прилеп па разгледував и низ салоните тука, но цената сегде е истата, со тоа што Динамикс нуди 3 годишна гаранција (а другите нудат 2 години), и има гратис кацига.
Настрана кацигата , година дена плус гаранција и официјален увозник се. На страната на Пијаџо се наведени како официјален дилер на нивната програма за Македонија. Јас до сега со нив сум немал никаков проблем од видот гаранции, сервиси, услуга и слично.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Дечки ај ми треба помош. Имам априлиа ср 50 и имам поминато околу 450км и сакам да ја извадам блокажата. Кога отидов кај овој мајсторот вика барем до 700 да стои, а братучед ми ја извади на 400 и евее моторот има доста поминато и нема никаков проблем. Што да правам, не дека ќа го торирам или ќе се тркам ама малко ме нервира бучавата особено над 40км/ч.
Благодарам однапред[DOUBLEPOST=1474987681][/DOUBLEPOST]
предложете скутер до 1500 евра
Ако ти е за нов Garelli gsp 50

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom