Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бледа копија на ЛАШКО ццц![]()
Фрлете се на страна, отсега ќе пиеме македонски ТуборгИ не тролајте кирилица ова она. Си пишува Product of Macedonia и macedonian premium beer
![]()
Битно има ПРОМЕНА, која многу лесно може да донесе големо освежување на пазарот, во смисла на потрошувачка и популарност. Останува времето да покажеБледа копија на ЛАШКО ццц

па нормално Маркетинг трикБитно има ПРОМЕНА, која многу лесно може да донесе големо освежување на пазарот, во смисла на потрошувачка и популарност. Останува времето да покаже![]()

Етикетава ми личи ко да сакаат да те прелажат да купиш по грешка мислејќи дека е Heineken или TuborgНовата амбалажа на ЗЛАТНЕКЕН ДАБОРГ![]()

Етикетава ми личи ко да сакаат да те прелажат да купиш по грешка мислејќи дека е Heineken или Tuborg
Потегот е за поздрав, редизајн, модернизација'n'shit, али можеле нешто пооригинално да направат. Енивејз, многу одамна немам пиено пиво, ако ме спопадне деновиве желба ќе земам баш да видам дали е истиот Даб од пред 5-6 години.