Скопско Radler lemon

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Уште не сум го пробала. :( Се лажам секој ден, е денес идам у продавница и ќе си купам лименка и на крај пак се замајувам и заборавам да купам. Ама мора да го пробам деновиве, морам бе.

По гадно нешто немам пробано. Има вкус на сјај за садови во кој се истурило малку пиво. Најлошо од сите пива со лимон што ги имам пробано. Земав да пробам пред некоја недела и не можев лименката да ја допијам. КА-ТА-СТРО-ФА.
--- надополнето: 8 јуни 2012 во 12:02 ---
Сок е ова Radlerov не е пиво,исто кako Schweppes 45 денари 0,5 лименка 2%алкохол пффф иди бегај таму

Не го вреѓај швепсот,те молам.

Слушам гласини дека Радлеров и по странство го имало. Точно ли е тоа?

Е, за вакво временце е Радлеров :)

Уште не сум го пробала. :( Се лажам секој ден, е денес идам у продавница и ќе си купам лименка и на крај пак се замајувам и заборавам да купам. Ама мора да го пробам деновиве, морам бе.
Убаво е освежително како сокче, купи си :)

Слушам гласини дека Радлеров и по странство го имало. Точно ли е тоа?

pa od stranstvo i ja imaat zemeno idejata. inaku jas samo radler pijam (40% pivo, 60% sok), ama se razbira ima iljada marki na piva koi go proizveduvaat i site imaat razlicen vkus. mene mi e dobar gösser Natur radler so prirodna limonada a za skopsko ke pobam koga ke dojdam vo sk pa moze i povtorno da napisam mislenje koga ke sporedam so drugite :)

Зашто сељачаана? Што му фали на цитрон што го мрзиш толку?
цитрон е лимон на француски...
тие што не знаат го викаат (сосема погрешно) грејпфрутот цитрон.
„тие што не знаат“ се толку многу во македонија што се мејнстрим
тоа мразам...

Го пробав.
Не е убаво, ама се пие.
Да ми го нудат беспари би земал, да го купам - више никогаш.
Онака, како разредено да е со степ, очекував посвеж вкус на лимон.

непочитување кон пивото! Или пиво или сок, а не и тоа и тоа...

еднаш го имам прпобано пивово и никад више... - незнаеш дали пиеш сок лимонада или пиво - трите да ги измешате заедно ке го добиете пивово.

Де бе ама го исхтејтавте. Мене ми е таман. Баш освежително за времево.(y)

Секаде има хејтери:icon_lol: Мене баш пивово ми е ок :)

тоа не е пиво бре wanna be drinkers! :facepalm:

Не е поентата дали е пиво и дали има алкохол. Радлер не е изум на скопска пивара.
И тука има доста луѓе кои пиеле радлер од друга фирма и им се допаѓа вкусот ама не им се допаѓа скопското радлер.

Еве ова на пример мене ми има многу убав вкус.

Z

Минатото лето за да разбијам монотонија со обичноно пиво пиев вакво. Ама Скопското радлер е срање. Има блантав вкус, не знам дали штеделе на пиво или на лимон, ама мене ми изгледа дека штеделе на се освен на вода. Гадно е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom