Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Next TimeКај може да се слушнат на Белов и Next Time?
Ете мојот предпоследен пост го пишав моето мислење за евроциркузијата... А иначе 100% се залагам да не преставува некој талентиран како тоше проески, одколку некои сејлачаништа (види минат пост). Секако дека не можиме на евровизија да победиме, барем да ја преживееме без големи страмови...
Луѓе зошто се заебавате и занесувате дека овие сленг се оригинални и невидени, тие се типични бели најверојатно богати деца што мислат дека се американски црни ганстерии немаат што да прават па решиле да ја исмеваат македонската традиција и оро :nenene:,немаше потреба да се облекуваат така и тој дијалектот и преправање аман веќе не се ништо интересно,тие немаат врска од рап и хип хоп, а Европа знае што е вистински рап и хип хоп, овие тотално ја утнале работата, сакале да направат нешто ама тоа не личи на ништо
Најучтиво те молам врати се наназад три-четири страни и прочитај шо е поентава на целава песна.Луѓе зошто се заебавате и занесувате дека овие сленг се оригинални и невидени, тие се типични бели најверојатно богати деца што мислат дека се американски црни ганстерии немаат што да прават па решиле да ја исмеваат македонската традиција и оро :nenene:
Ем сТрање, ем дежа ву песна.Next Time
Единствено во постов си погодил то шо се бели децаЛуѓе зошто се заебавате и занесувате дека овие сленг се оригинални и невидени, тие се типични бели најверојатно богати деца што мислат дека се американски црни ганстерии немаат што да прават па решиле да ја исмеваат македонската традиција и оро :nenene:,немаше потреба да се облекуваат така и тој дијалектот и преправање аман веќе не се ништо интересно,тие немаат врска од рап и хип хоп, а Европа знае што е вистински рап и хип хоп, овие тотално ................................................................
Sleng vcera bea definitivno tonski sabotirani,mikrofonot na deckoto prv sto rapuvashe bese simnat
За некој 10-тина минутиВо колку саат почнува?