Скопје гори 2011 - 26.05.2011

И мене не ми прави мерак цената! 900 денари и не се така малку! Сепак, не ми се оди поради Х`ртс, ниту поради С.А.Р.С, ми се оди само за да и правам друштво на Srcee:back:

Ооо сега гледам :)
Ми се преклопува настанов со апсолвентската вечер :(
Али за некој нареден заедно идеме, а? :)

Ооо сега гледам :)
Ми се преклопува настанов со апсолвентската вечер :(
Али за некој нареден заедно идеме, а? :)

И јас сега гледам:)
Одиме:smir:

Ќе одам чисто ради Hurts . Ми се допаѓаат како бенд , ја разбија монотоноста на топ листите меѓу R'n'bullshit-от и Лејди Гага идиоштините.
САРС ептен не ми се по вкус , Gramophondzie и Елементал уше помалце а Чалгија саунд системс ги немам чуено.

Јас случајно пред некое време дека ако фатам на спортска ќе идам, а инаку не давам толку од моите пари за настанов...и види чудо, уплаќам втор пат после 4-5 месеци и излегувам добитен...така да, решено е, утре ги зиам парите и зиам две карти со истите :))

Да не знае некој распоред на настапи како ќе биде? :)

Јас случајно пред некое време дека ако фатам на спортска ќе идам, а инаку не давам толку од моите пари за настанов...и види чудо, уплаќам втор пат после 4-5 месеци и излегувам добитен...така да, решено е, утре ги зиам парите и зиам две карти со истите :))

Да не знае некој распоред на настапи како ќе биде? :)

По обратен редослед од картата :
Чалгија саунд систем
S.A.R.S
Елементал
Gramophonedzie
Hurts
Можно е S.A.R.S и Елементал додуше да сменат места ама остатокот е ист.

Многу ми се иде бе, а немам со когооооооооооооооо :(

картата ја добив како подарок иако размислував да не купувам карта поради цената.
искрено кеф ми е сите да ги видам :) уствари кеф ми е да одам на концерт, групна дешавка воопшто

По обратен редослед од картата :
Чалгија саунд систем
S.A.R.S
Елементал
Gramophonedzie
Hurts
Можно е S.A.R.S и Елементал додуше да сменат места ама остатокот е ист.

Сигурно е дека Грамофонџие ќе биде последен, ама ме мрзи да барам по итнернетов од каде го најдов инфово.
Убаво да си поминат сите што ќе идат. Ја за жал, нема.

Идам најмногу за Hurts.
Елементал сум ги гледала мал миљон пати и никад доста од нив. Напротив, баш ми е драго што ќе ги слушам. Цена на нивен клот концерт е 200 денари, така да во пакет со другиве изведувачи, сумата за Скопје Гори е сосема ок.

Hurts за брзо време станаа мејнстрим, дефакто, ама тоа не значи дека не се добар бенд.
Мене лично, најдобра нивна песна ми е Water, ретко допадлива балада.
Британско е, едноставно е добро.

Се гледаме на 26ти! :)
Ме спопаѓа желба да се качам на сцена со нив, откако сево ова си го замислив:vozbud:

Последни вести пред големиот „оган“. Познат редоследот и тајмингот на учесниците во спектакуларниот фестивал Скопје Гори. Први на сцената во 20.00 часот ќе се појават Чалгија Саунд Систем. Веќе во 21.00 часот на ред се С.А.Р.С. 22.00 е резервиран за Елементал а 23.00 за музичката „бомба“ британците The Hurts. Момците кои што го освоија модерното време ќе ги гледате и слушате до 30 минути по полноќ. И тогаш веќе на сцена ќе се појави Gramophonedzie.

Не ми се верува. Ради школо го пропуштив Џентлмен, сега и Скопје Гори ко што тргнале работите.

ќесеубијам.

Карта купена, се гледаме таму :)

--- надополнето ---

Не ми се верува. Ради школо го пропуштив Џентлмен, сега и Скопје Гори ко што тргнале работите.

ќесеубијам.

како бе ради школо ? За шо постојат оправданија ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom