Скопје гори 2011 - 26.05.2011

Бамби Молестерс . Јес! Другиве ми се бонус само.
Ако е карта 1000ка не идам . Прескапо е.

Веќе е најавено дека картата ќе биде 900 денари... Претворено во евра тоа е малку помалку од 15 евра. Навистина неможе да очекуваме концерти на светски атракции како Hurts плус уште 3-4 балкански атракции за помалку од 15 евра. На крајот на краиштата разликата од 900 до 700 денари е две кокаколи во било кој кафиќ. Кој сака да иде има 4 месеци време да собере пари. Јас сигурно ќе идам ради Hurts и S.A.R.S....

Hurts
Gramophonedzie
Bambi Molesters
S.A.R.S
Чалгија саунд систем

Hurts - њтф? дислајк :)
Грамофонџие - ТоБ момак, ама 900 се дава за височества како Лорен Гарние, Арманд ван Хелден...
Бамби Молестерс - не сум ги слушал, ќе пуштам ЈоуТубе да чујам што бенд се.
С.А.Р.С. - најверојатно ќе отсвират поголем дел од новиот и мал дел од стариот албум, што значи тапа ќе бидат.
Чалгија Саунд Систем - ги немам слушано досега.
Туку... имам некое претчувство дека ќе треба да идам да го фотографирам настанов.

Веќе е најавено дека картата ќе биде 900 денари... Претворено во евра тоа е малку помалку од 15 евра. Навистина неможе да очекуваме концерти на светски атракции како Hurts плус уште 3-4 балкански атракции за помалку од 15 евра. На крајот на краиштата разликата од 900 до 700 денари е две кокаколи во било кој кафиќ. Кој сака да иде има 4 месеци време да собере пари. Јас сигурно ќе идам ради Hurts и S.A.R.S....
а ваму бесплатна ќе биде кока колата?
башка e open air

Црно на бело:

Hurts - интересен бенд ми се. +
Gramophonedzie - неколку пати има доаѓано, а ниту еднаш немам отидено на негова журка, а сакам. +
Bambi Molesters - прв пат слушам за нив. Ќе свртам нешто на ЈуТјуб, ама не верувам да ми се свиѓаат. -
S.A.R.S - одличен бенд дур не излезе новиов албум. Новиов албум да не беше уште излезен без сомнение ќе се радував, вака "страв" ми е да не вртат многу песни од новиот албум. +/-
„Чалгија саунд систем“ - unknown. -

900 денари, па до негде се исплатат за ова погоре што го кажав. Има време. :)

@asterix Друже , ја си кажувам од мое гледиште .
Парите ми се преусмерени на други ствари у моментов и не можам да си дозволам толкав трошок за тој lineup.
Ако тоа за тебе е хејтање , бујрум.

И мене не ми прави мерак цената! 900 денари и не се така малку! Сепак, не ми се оди поради Х`ртс, ниту поради С.А.Р.С, ми се оди само за да и правам друштво на Srcee:back:

Лелее блазе си ви на тие што ќе одите.

Можно е да идам ... добри се дечкиве ...

Само за Елементал би идела ама 900 денари за Елементал се премногу. Ќе ги чекам на некоја наредна свирка у скоро време.

Да се надоврзам на постот погоре со плусевите.

Елементал +

Сега дефинитивно вреди да отидам. :)

Hurts, Elemental, S.A.R.S, Gramophonedzie, Chalgia Sound System уште 2 дена по цена од 800 денари. Цена што е 200 денари поевтина од влезниците за Цеца... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom