Skopje City Mall

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Jas neznam koj e najgolem na balkanov , nemam takva informacija ti znaes li ?
--- надополнето: 5 октомври 2012 во 13:30 ---

Aj tebe da te stavime pred trgovskiot i da im kazuvas na site koj u kolku saato da doagja :)
Влез задолжително со лична идентификација и претрес на врата.
Ако фатам некој со оружје, мамата ќе му ја расплачам на распит во МВР:sneaky:
Уште од сега ве опоменувам дека немиени, небричени, пијани, дрогирани нема да имаат пристап(n)
Исто така, пензионери ќе се примаат само ако сакаат нешто да купат, а не да ствараат беспотребна гужва во вторник и петок:D
--- надополнето: 5 октомври 2012 во 13:37 ---
Ти да не се вработи како набљудувач? :icon_lol:
Хонорарец е, Леандра, имај разбирање;)

Член од
7 декември 2011
Мислења
284
Поени од реакции
85
Го посетил ли некој City Mall, и да каже ако е бил во некоа продавница за патики дали има кошаркарски и како се движат цените ?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Од Свиларе се преселив во Карпош 4 да живеам. :pipi:
Од сега пред да иде некој накај молот нека ти пише пп да провериш ситуација :)
Може и прогнозерски сабота ќе го шетам, ќе има ли воздух? :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Ем за нив на официјалниот сајт (www.zara.com) сме FYROM, ем не дупат со цените, да ми простите на изразов. И пак цела патриотска Македонија ќе навали, ко да облека нема видено.:facepalm::facepalm::facepalm:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.932
Поени од реакции
41.915
Епа богами се исплаќа да иде до Грција 5 работи од Зара да купиш ќе заштедиш 50 евра. :pipi:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.776
Поени од реакции
9.904
Ем за нив на официјалниот сајт (www.zara.com) сме FYROM, ем не дупат со цените, да ми простите на изразов. И пак цела патриотска Македонија ќе навали, ко да облека нема видено.:facepalm::facepalm::facepalm:
Moже си пресметале.. 20% покапо,они ако сакаат да идат у Солун,ќе стават рачун превоз,гориво,патарини,храна и сл. и пак покапо ќе им искочи.. Вака ај ќе им го бапнеме.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.326
Поени од реакции
6.415
Pak ke ima ovci sto ke gi kupat po tie ceni.Jas ne stapnav vo Zara koga bev vo Barcelona na soping dva dena od odmorot vo Spanija tuka pa ic.Vo sekoj slucaj sekoja informacija vo vrska so cenite na bilo koi proizvodi e dobredojdena na forumov.;)

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Moже си пресметале.. 20% покапо,они ако сакаат да идат у Солун,ќе стават рачун превоз,гориво,патарини,храна и сл. и пак покапо ќе им искочи.. Вака ај ќе им го бапнеме.
Можеби, ама изгледа заборавиле дека Солун е наш
OOhhh Yeeeeaahhhh:pos:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.636
Поени од реакции
85.436
како мали деца се нашиве трговци. на тоа ниво на разбирање.

Затоа коа ќе отвориш продавница за увозни продукти, ќе стаиш исти цени ко у ЕУ што се и готово - немаат потреба да идат ни до Грчка ни до било каде, него од кај тебе ќе купуваат.

Ја така напраив, уште од прв ден и луѓето не се глупи, они прво што ќе направат е да проверат колку е тој продукт у Грчка. Коа ќе видат дека е исто, сигурно нема да го м'кнат од таму.

Не можеш со два дена работа кола да купиш, али алчни се луѓево за пари - тоа ти е.

Ја да се прашувам, ја би ја стаил темава у економија.

П

Пепси_

Гостин
Абе некој спомна нај голем на балканот.....да не помешале со нај голема Зара на балканот ја имаме а не трговски ;)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Факт е дека е поскапа нашата Зара, тоа е тоа, 5 евра цените се поскапи. Иначе ентериерот можам да кажам дека е една од поубавите што ги имам видено, видео бимови, убава и нова роба. Ама што знам за најголема, не верувам дека е најголема на Балканот. Ептен е широка, иначе... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom