Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тркалото треба или да се догради до крај или да се урни и да нема ништо тука...вака да се остави како руина ќе делува како рушените куќи низ Албанија на членови на противничките партии
Секако дека да, човекот си е во филм дека е непобедлив во главниот град.Ќе се кандидира ли Коце за нов мандат?
Секако дека да, човекот си е во филм дека е непобедлив во главниот град.
http://fokus.mk/trajanovski-ke-bara-i-albanski-glasovi-za-ushte-eden-gradonachalnichki-mandat/
Албански гласови ќе бара човекот, може се надева дека заборавени му се гревовите.Што знам, не може да е до толку делузионен, барем кога се во прашање избори. Се покажа атмосферата во Скопје на парламентарните. СДС треба да настапат со некоја фаца од типот на Боки 13 за да има шанси да добие Коце.
Не им давај идеи.СДС треба да настапат со некоја фаца од типот на Боки 13 за да има шанси да добие Коце.
Што ќе биде со Алекс? Нешо налик воа?
![]()
Суштински е и Самоил да се однесе во Охрид, таман тендер, па дислокација од неколку илјади евра, а во државава за да ти стават инфузија треба сам да си ја купиш од аптека...Воинот на коњ и таткото на воинот на коњ можат да останат нема поента да се тргаат штетата е веќе направена. Сите останати на кои местото не им е вп Скопје слободно нека се дислоцираат. Пример Самоил слободно нека го преместат во Охрид.
Премногу се дискутира за вакви небитни работи наместо за суштински. Многу ме интересира дали и колку средства се предвидени за субвенции за отварање на нови бизнис. Секако нема да ми помогне во идејата која ја имам рушењето на глупиот коњ со воин на него.