- Член од
- 25 јули 2016
- Мислења
- 1.084
- Поени од реакции
- 950
викаш навистина злато е тоа. некој обоен плех е, златото некој го има лапнато.Прво златните куполи да се стопат.
викаш навистина злато е тоа. некој обоен плех е, златото некој го има лапнато.Прво златните куполи да се стопат.
Зосто си тазен? Иначе добра работа е ова, не требаше ни да го почнат, сеа ќе остане како грдосија со години да стои така.Нема веќе пари за Панорамско тркало
Агенцијата за електронски комуникации – финансиер на Панорамското тркало годинава нема да донира пари на сметката на ЈСП за изградбата на овој скап проект...
![]()
E баш ќе видиме!Зосто си тазен? Иначе добра работа е ова, не требаше ни да го почнат, сеа ќе остане како грдосија со години да стои така.
Нема АЕК да дава пари, ама ЈСП викаат ќе го завршеле бидејќи веќе го почнале. Коцката е на потег сега, ако ова се заврши ќе биде само негова вина, бидејќи владата видовме дека го направи првиот чекор.Нема веќе пари за Панорамско тркало
Агенцијата за електронски комуникации – финансиер на Панорамското тркало годинава нема да донира пари на сметката на ЈСП за изградбата на овој скап проект...
![]()
Мислам дека е разочаран од парламентарните избори. Очигледно е дека работи на некои шминки по Скопјево, уличиња некои безвезни, ама ко да е деморализиран. Најсмешно е што активности имаат он, стефчо и оној залижанион од Аеродром, а "кец у кец" е дека губат на избори.Ќе се кандидира ли Коце за нов мандат?
Кај мене тротоариве ги прај уште недела, точно година дена.sokol asfaltira edno ulice od 50 metri kaj mene, mislam deka se sprema za nov mandat
da se fati ubavo asfaltot od 2 cm sto ke go staviКај мене тротоариве ги прај уште недела, точно година дена.
Знаеше дека кај киноно пред 2-3 месеци дупка се отворила среде сообраќајница?da se fati ubavo asfaltot od 2 cm sto ke go stavi![]()
Мислам дека се откажа противкандидатот на последните избори ама не ме фаќај за збор. Btw го гласаат поголемиот дел од Геге, Волково итн, ја не знам куќа/зграда да има на главнава улица да не сака на кол да го набоде.Сокол победи во многу сомнителни околности, со пресврт во втор круг. Имам роднини во Ѓорче, пристапната улица им седи раскопана најмалку 6 месеци без никакви активности. Не можам да сконтам како си го избраа тој селски, неинтелигентен лик.
pobedi mnogu tesno minatite izbori, mislam pod 500 glasaci bese razlikata.Мислам дека се откажа противкандидатот на последните избори ама не ме фаќај за збор. Btw го гласаат поголемиот дел од Геге, Волково итн, ја не знам куќа/зграда да има на главнава улица да не сака на кол да го набоде.
И јас истиот впечаток го имам за подржикоњот, па кога доаѓаат избори, пак има лудаци што го гласаат. Се посра од крадење. Им праи љуљашка (шо паѓа врз деца) и нова десеткатница у комшии и идиотите само љуљашката ја гледаат...многу глуп народ.Мислам дека се откажа противкандидатот на последните избори ама не ме фаќај за збор. Btw го гласаат поголемиот дел од Геге, Волково итн, ја не знам куќа/зграда да има на главнава улица да не сака на кол да го набоде.