Скопје 2014 (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Принцезичка
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го одобрувате проектот Скопје 2014?

• Вкупно гласачи
    593
сигурно е соросоид платен е да ја плука нашава нај мила сакана држава

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

^
Аууу ама е грдоооооо да се врати коцката и кенан.

Дечки... ако некој бара да се врати Старо Скопје, тоа сте ВИЕ.. т.е. простачините партиски што го направија гнојов.... Старо-новиот Театар, Офицерски.... whats next?
Али проблемот е што отидовте толку далеку со сето тоа, што од желби, што од историски приказ, па се тоа излезе една огромна лакрдија на маЌедоЊЦки начин.. А во суштина направивте калакурница и комедија, која кај луѓево во градов, и државава, предизвика само поделени емоции на допаѓање/недопаѓање, и инфантилни желби од „сакам ова, нејќам она“.... (Ако не ви е јасно, прочитајте си ги прво вашите коментари, па после на оние што се исти како вас и ве критикуваат исто како вие што критикувате низ овие 500 и кусур страници) ..

Капак на се, преку истиов проект, предизвикавте да Вашите закрвени политички опоненти, ги сведете на смотани магариња, шо не знаат „А“ да бекнат за проектов, па наместо тоа, ломотат празни фрази...

Најнакрај, наместо да се согледаат реалните урбани проблеми и потреби на Градот, во целина, но и во централното градско подрачје, Вие пак се занимавате со PULP FICTION....

И што сеа серете со вакви дебилни коментари и слики?

Ебаве баграта проста ебаве... за кур не ве бива.... а не па за серење...

Владата во 2009 година почна проект вреден 80 милиони евра наречен „Скопје 2014“

Да беше толку целокупниот проект, арно ќе беше... ама сумата е над 500 милиони, и сите ние ќе си го платиме од наш џеб

Дечки... ако некој бара да се врати Старо Скопје, тоа сте ВИЕ.. т.е. простачините партиски што го направија гнојов.... Старо-новиот Театар, Офицерски.... whats next?
Али проблемот е што отидовте толку далеку со сето тоа, што од желби, што од историски приказ, па се тоа излезе една огромна лакрдија на маЌедоЊЦки начин.. А во суштина направивте калакурница и комедија, која кај луѓево во градов, и државава, предизвика само поделени емоции на допаѓање/недопаѓање, и инфантилни желби од „сакам ова, нејќам она“.... (Ако не ви е јасно, прочитајте си ги прво вашите коментари, па после на оние што се исти како вас и ве критикуваат исто како вие што критикувате низ овие 500 и кусур страници) ..

Капак на се, преку истиов проект, предизвикавте да Вашите закрвени политички опоненти, ги сведете на смотани магариња, шо не знаат „А“ да бекнат за проектов, па наместо тоа, ломотат празни фрази...

Најнакрај, наместо да се согледаат реалните урбани проблеми и потреби на Градот, во целина, но и во централното градско подрачје, Вие пак се занимавате со PULP FICTION....

И што сеа серете со вакви дебилни коментари и слики?

Ебаве баграта проста ебаве... за кур не ве бива.... а не па за серење...

Вакви трупци у принцип нејќам да коментирам.Такви како тебе сум коментирал милион пати,ама пошто ти и уште неколку тука сте богови на сезнаењето и тоа што ти го мислиш е нели точно и ништо друго,нека биде така.Само ти имаш право на мислење и пошто тебе не ти се свиѓа не треба на никој друг,све е ѓубре,глупост,кич итн итн. Фак оф.Проблемот е у твојата психа очигледно,имаш некоја длабоко неостварена желба или си незадоволен емоционално и сексуално па се препуцаваш безпотребо со мене.

Вакви трупци у принцип нејќам да коментирам.Такви како тебе сум коментирал милион пати,ама пошто ти и уште неколку тука сте богови на сезнаењето и тоа што ти го мислиш е нели точно и ништо друго,нека биде така.Само ти имаш право на мислење и пошто тебе не ти се свиѓа не треба на никој друг,све е ѓубре,глупост,кич итн итн. Фак оф.Проблемот е у твојата психа очигледно,имаш некоја длабоко неостварена желба или си незадоволен емоционално и сексуално па се препуцаваш безпотребо со мене.

Е ме заеба сеа :-)))

Интелекту еден... :-)))

( ау па чекај, ти уопште не ни сфати што сум ти напишал... )

И ова е фантастично, ѓубре ,,,на 1 км од Ацика. Скопје во 21 век

речен туризам, кајакарство, копање црви за по риба, 3 во едно. Сосе слалом кај дупките, 4 во едно. Ако веќе се расфрламе со слики и се фалиме...

2ih7xxi.jpg

x3fuwo.jpg

2e587bl.jpg

148zwy1.jpg

s6hb4p.jpg

111uh77.jpg

jrteg6.jpg

ngdh00.jpg

142y9gk.jpg

6ozev5.jpg

речен туризам, кајакарство, копање црви за по риба, 3 во едно. Сосе слалом кај дупките, 4 во едно. Ако веќе се расфрламе со слики и се фалиме...

Не сфаќаат чоек.. не сфаќаат...

Џабе...

Ова само за нас, тебе, мене, некој тек-тук таму; да си се потсетиме шо како... Они, не сфаќаат.... plain and simple...

Ќе почнат со етикетирање, споредби, како било, како е сега, шо е направено, зашо е направено, шо било направено, шо не... кој бил СДС, кој прав Вемеро... Зашо Фрчко не чинел, а Миленко бил цар да ги ребра сите... шо уствари се работи шо никој не ги интересира..

Introduce a little vulgarity... its more fun :))))

Оди на гугл напиши ЃУБРЕ и ДУПКИ и пуштај слики. Добро @Lurtz ги погледна ли барем сликите пола се од пред 10 години. Чекај сеа ќе сликнам и кај мене на тераса имам две ќеси ѓубре сега ќе ги фрлам.

Зар пастиров 10 години го нема зачистено градов ?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Оди на гугл напиши ЃУБРЕ и ДУПКИ и пуштај слики. Добро @Lurtz ги погледна ли барем сликите пола се од пред 10 години. Чекај сеа ќе сликнам и кај мене на тераса имам две ќеси ѓубре сега ќе ги фрлам.
Да, затоа што Скопје е карактеристично по тоа, ѓубре и дупки. За тебе не постојат дупки, нема ѓубре? Поплавите се од 78ма?
Постирав наназад некои слики од мене сликани ова лето, не од пред 10 години.
http://forum.kajgana.com/threads/Скопје-2014-Генерална-дискусија.49060/page-493#post-7337939
Дали сакаш да ја сликам и мувлата на ѕидовите од водата која влезе во куќите оти Коцката (мисли дека) збира поени со воинот и тркалото па сите пари таму ги насочи. Било што човек да слика, било што нормално да збори, џабе.

Последно уредено:

2ih7xxi.jpg

x3fuwo.jpg

2e587bl.jpg

148zwy1.jpg

s6hb4p.jpg

111uh77.jpg

jrteg6.jpg

ngdh00.jpg

142y9gk.jpg

6ozev5.jpg

Ќе организираме тури како во афричките земји. Со автобуси туристите до центарот ќе ги донесеме да се прошетаат и после пакувај ги и назад во хотелите :D

Затоа и тој "звучниот ѕид" го ставија на влез од Скопје од кај Сингелиќ. Зошто на влез од Скопје ќе гледаа распаднати куќи, бедотија и луѓе како се бањаат, готват и ќењаат во двор на едно црево.

@Lurtz ... шо ти реков..

:pos:

Експериментите од МК Ултра очигледно даваат резултати[DOUBLEPOST=1440172300][/DOUBLEPOST]Ауч, како да зборам со Јеховини сведоци. белото е црно, се додека не му се каже дека белото е розево...Ок, живееме во Луксембург, и Минхаузен сметал дека лета на месечината. Секта навлечена на сендвичи и сладолед со чоколадо

Последно уредено:
Експериментите од МК Ултра очигледно даваат резултати[DOUBLEPOST=1440172300][/DOUBLEPOST]Ауч, како да зборам со Јеховини сведоци. белото е црно, се додека не му се каже дека белото е розево...Ок, живееме во Луксембург, и Минхаузен сметал дека лета на месечината. Секта навлечена на сендвичи и сладолед со чоколадо

Па зашто фрлате ѓубре бе Lurtz.
Kaкoв народ таква држава.Или очекуваш некој по тебе да иде и да ти го собира ѓубрето.
За стока од народ како овој ништо не вреди да се направи.Пушти да пасе по ливади таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom