Склекови

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 март 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
правам склекови секој 2 ден ... обично правам 3 различни склекови [со рацете формирам триаголник , со раширени раце и кога рацете ми се во иста "линија " со рамениците ... можам да правам склекови со исфлање и плескање со раце ... за склекови на 1 рака максимум моза мда направам 15 склекови на една рака [desna] ..... PRAVAM DODEKA GI ISEKAM RACETE I NE BROJAM!!!!!! ;)!

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Пред точно 1 месец неможев да напрам нити еден склек.Сега терам до кај 12-13.......Али имам проблем,брзо се уморувам,а осеќам дека можам уште.Инаку за еден месец трицепсот ми е итекако ојачан ! :)

M

marko 1996

Гостин
Најдобро P90X напрај ги вежбите(програмата) , ретко кој може да ги издржи ама тоа ти се вика вежбање :) Вежбање ама на цело тело не само бицепс , трицепс целосна програма за секој мускул ептен јаки вежби се :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.028
Поени од реакции
74.423
Најдобро P90X напрај ги вежбите(програмата) , ретко кој може да ги издржи ама тоа ти се вика вежбање :) Вежбање ама на цело тело не само бицепс , трицепс целосна програма за секој мускул ептен јаки вежби се :)
Тројца мои другари ја прават програмата во моментов :)
Се откажаа од доста работи, али мислам дека вреди. Едниот е веќе како тенк, другиот и онака му е конкуренција на Чак Норис, а третиот лека полека ќе ги следи двајцата :)
Јас се токмам да ја правам следна година :icon_mrgr

M

marko 1996

Гостин
Тројца мои другари ја прават програмата во моментов :)
Се откажаа од доста работи, али мислам дека вреди. Едниот е веќе како тенк, другиот и онака му е конкуренција на Чак Норис, а третиот лека полека ќе ги следи двајцата :)
Јас се токмам да ја правам следна година :icon_mrgr
Брат ми ја праи , он веќе вежба 2-3 години интензивно секој ден . Склекови , стомачни се се , ама у последниве месец два ја праи програмта се има повеќе развиено од цели 3 години у месец дена :) Како грамада е :) Ептен се развиваш ама треба да се потрудиш малце :) Ја од цела програма само истегање праам :pos: Ептен е тешка :)

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.551
Поени од реакции
2.741
Брат ми ја праи , он веќе вежба 2-3 години интензивно секој ден . Склекови , стомачни се се , ама у последниве месец два ја праи програмта се има повеќе развиено од цели 3 години у месец дена :) Како грамада е :) Ептен се развиваш ама треба да се потрудиш малце :) Ја од цела програма само истегање праам :pos: Ептен е тешка :)
Која е оваа програма ставете некој линк да видиме што како е :)

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
И ја сум слушнал дека оваа П90Х е јака програма.Ај некој што ја прави дома дали се доволни само тегови или ти се потребни и некој други справи?

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Која е оваа програма ставете некој линк да видиме што како е :)
Моментално ја гледам на youtube ама после ке ја најдам целата ако ја има по нетов.Зш колку што разбрав тоа ти е на ЦД и доама си ја правиш самиот :) али се постигнувале феноменални резултати

--- надополнето ---

Фала ти и од мое име само што почнав да ја барам :pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.028
Поени од реакции
74.423
И ја сум слушнал дека оваа П90Х е јака програма.Ај некој што ја прави дома дали се доволни само тегови или ти се потребни и некој други справи?
Треба да си купиш тегови и вратило (880 денари е кај парк си купив пред една недела).
Многу пари се даваат и за специјалната исхрана (сигурно едно 3 000 ќе дадеш...).
Има повеќе варијанти од оваа програма и помеки варијанти, поленси, и оние најтешките.
За секјој ден си има различна програма, и нема врска дали си почетник или не. Колку ќе сработиш ќе си запишеш на ливче и готово :)
Мора да се вежбва секој ден, а има и денови кога се прават еден вид паузи (повеќе како вежби за истегнување и јога вежби).
Во некои денови се дигаат тегови, други стомачни, склекови и ред други работи во многу најразлични варијанти...
Се насе и исхраната поточно откажувањето од некои работи е главна улога во програмата...
Има одлични резултати кај другариве мои кои ја прават 3-4 недели , а целата трае три месеци...

M

marko 1996

Гостин
Треба да си купиш тегови и вратило (880 денари е кај парк си купив пред една недела).
Многу пари се даваат и за специјалната исхрана (сигурно едно 3 000 ќе дадеш...).
Има повеќе варијанти од оваа програма и помеки варијанти, поленси, и оние најтешките.
За секјој ден си има различна програма, и нема врска дали си почетник или не. Колку ќе сработиш ќе си запишеш на ливче и готово :)
Мора да се вежбва секој ден, а има и денови кога се прават еден вид паузи (повеќе како вежби за истегнување и јога вежби).
Во некои денови се дигаат тегови, други стомачни, склекови и ред други работи во многу најразлични варијанти...
Се насе и исхраната поточно откажувањето од некои работи е главна улога во програмата...
Има одлични резултати кај другариве мои кои ја прават 3-4 недели , а целата трае три месеци...
P90xgym.jpg
Еве што ти треба од прилика. Иначе има брат ми од америка земено и вакви
aylio%20resistance%20band.jpg
Околу 45 долари се да се земат овие. :) Немора све да имаш и они што имаат:) Тегови да имаш е најбитно :)

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Ахам фала ти.Се мислам за оваа програма(меѓутоа помека за почеток) или за теретана.Иначе исхраната не ми е проблем веке еден месец и повке си ја средив т.е ја направив тип топ:)(читај:билдерска :pos:)

M

marko 1996

Гостин
Ахам фала ти.Се мислам за оваа програма(меѓутоа помека за почеток) или за теретана.Иначе исхраната не ми е проблем веке еден месец и повке си ја средив т.е ја направив тип топ:)(читај:билдерска :pos:)
Иди на програмава нема да згрешиш. Има неверојатни резултати.

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
^Него има некој да стави линк кој везби како се прават секој ден?

M

marko 1996

Гостин
^Него има некој да стави линк кој везби како се прават секој ден?
Абе никој не може да ти каже пример 100 склека праиш на друг начин е. Тоа ти се видеа и имаш пример денес нога вежбаш и има специјални вежби за се. Многу е добро , нема да згрешиш ако го почнеш :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom