SKINHEADS

• Креатор на темата Креатор на темата ForFokSake
  • Време на започнување Време на започнување
Luge, prvo ukapirajte ona sto vi go kaza Ofcar.
Treba prvo da se znae voopsto za koja ideologija se stanuva zbor.
Vtoro, treba da se ima bazicno poznavanje na taa ideologija.
A treto, treba da se znae deka lugeto koi sto imaat takov stil na oblekuvanje i sisanje i dupenje, e toa e veke nacin na zivot.

A skinerite, gomna da jadat. :)

и шо е работава со овие??скинериве де,јас слушнав дека ке почнат да кршат и палат!!!

ne be nisto nema da praat.Gi nema vise vo golemi grupacii kako porano.A inace kaj si slusnal?

има некој слушнато за Македонска Гарда?

исто така ги има и во голема количина во Лојал Фанс и Комити, т.е. воџата на Лојал Фанс - Спинцгауер е еден од постарите скинери.

Имам слушнато за Македонска Гарда ама ова дека тој е воџа не сум знаел.Фала за инфо

a od koja naseba si Igor_Vishis?

btw, jas edno vreme bev clen vo Makedonskata garda, t.e. osnovach.. vi kazav i prethodno deka oddamna imam izlezeno od Nacional - nazi filmot, inace eden od glavnite organizatori e i tipot koj jas sum mu idol Mario - Shaervski, Trpkov - Agresor.

Necrophilia напиша:
a od koja naseba si Igor_Vishis?

btw, jas edno vreme bev clen vo Makedonskata garda, t.e. osnovach.. vi kazav i prethodno deka oddamna imam izlezeno od Nacional - nazi filmot, inace eden od glavnite organizatori e i tipot koj jas sum mu idol Mario - Shaervski, Trpkov - Agresor.

ја сум од тафталиџе 1.па ти си бил опасен нацист :).А организаторите не ги знам.Абе јас ни сум нацист ни сум скинхед.Јас си слушам и Ои музика ама тоа не значи дека сум скинер.Поише сум по панкот.А ти па кога си бил нацист жити сеа ако одамна си се откажал а сеа имаш 19 години?И така се носеше мислам стилот и животот го фураше како нацист и панкер?

Што ќутите за вакви работи?Барам објаснување,кажете што биле они како,што,зашто?

Epa eve Necrophillia neka ti objasni bolje posto poise znae, se druzel so niv.Ja sto znaev ti kazav

Чекам нешто да не извести во случај да забраил.

IgoR_ViCiOuS напиша:
ја сум од тафталиџе 1.па ти си бил опасен нацист :).А организаторите не ги знам.Абе јас ни сум нацист ни сум скинхед.Јас си слушам и Ои музика ама тоа не значи дека сум скинер.Поише сум по панкот.А ти па кога си бил нацист жити сеа ако одамна си се откажал а сеа имаш 19 години?И така се носеше мислам стилот и животот го фураше како нацист и панкер?

немаш слушнато за наци-панкери??
не е секој нацист скинер, познавам пуно рапери нацисти, трансери итн...
посебно одприлеп
разликата мегу обичните панкери т.е. анархо, стрит, итн.. од наци панкерите е и во четката и во облеката.
Пример обичен Панкер има целосна четка како папагал т.е. како на сликава
photogallbandsexploited1.jpg

додека наци панкерите имаат само горе четка нешто како оние руските капи, т.е. нешто слично како овој со љиљаковава четка само воопшто коса наназад нема целосно избричен а нагоре четката е насочена нанапред. Претежно со црвена коса.
Исто така појкето од наци панкерите ради заштита од законот не праат четки туку растурени косици у стил на џони ротен итн...

ReCoN напиша:
Чекам нешто да не извести во случај да забраил.

абе ти кажав... тоа е веке минато. Ние со Марио пред да се откажеме од филмов сакавме анархо-копилињата да ги освестиме, ние прво треба македонците да ги напраиме македонци а потоа да се прајш нацист и да чепкаш во други раси и религии. капиш?
затоа и ме викаат Асист.

Necrophilia напиша:
абе ти кажав... тоа е веке минато. Ние со Марио пред да се откажеме од филмов сакавме анархо-копилињата да ги освестиме, ние прво треба македонците да ги напраиме македонци а потоа да се прајш нацист и да чепкаш во други раси и религии. капиш?
затоа и ме викаат Асист.
Во право си веќе имам чуство како луѓево да се откажаа од Македонија,нема да влеземе во ЕУ,сите бугарски пасоши земаа,и што остана,НИШТО!ЕДНО ГОЛЕМО НИШТО!

Necrophilia напиша:
немаш слушнато за наци-панкери??
не е секој нацист скинер, познавам пуно рапери нацисти, трансери итн...
посебно одприлеп
разликата мегу обичните панкери т.е. анархо, стрит, итн.. од наци панкерите е и во четката и во облеката.
Пример обичен Панкер има целосна четка како папагал т.е. како на сликава
photogallbandsexploited1.jpg

додека наци панкерите имаат само горе четка нешто како оние руските капи, т.е. нешто слично како овој со љиљаковава четка само воопшто коса наназад нема целосно избричен а нагоре четката е насочена нанапред. Претежно со црвена коса.
Исто така појкето од наци панкерите ради заштита од законот не праат четки туку растурени косици у стил на џони ротен итн...

Знам бе како не знам за наци панкери.А и за тоа дека сите скинери не се нацисти и тоа знам.Па тоа го пишав и во првиот пост на темата.Постојат и СХАРП и РАСХ.А тоа за стилот како се носат тие не сум знаел.Тоа што викаш за македонциве.Никој не е крив за многуте националности во Македонија и за тоа што ги има насекаде меѓу нас.Но за тоа сме ние криви т.е. политичариве за да лапнат пари.Не е работата да идеш и да се тепаш.Све тоа на крај ке биде за џабе.Пошто нема да ти потепаш.доколку сите македонци се освестат иако не се нацисти ке биде боље.Затоа јас не сум нацист и немам намера да бидам.НЕка си се, не мразам други нации све си е ок.ама кога нашиве им даваат секакви права епа брат тука не е никој крив.Затоа размисли пред да бидеш нацист.Поздрав

Нацистите од Прилеп...

ќути и слушај!

[media]http://sv1.uploadyourfiles.de/file/yeu28kj876x7/Smrt%20Za%20Siptari.mp3[/media]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom