Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ае импресии-чудесии.битно беше интересно
Сателајт си најави на ФБ дека има еден куп музика, и изнапушта еден куп фини траки. Навигатор почна шегобијно. RHCP па SHM... па продолжи со музика која е вообичаена кога пушта пред главниот гостин.
Е Ашер беше расположен. Почна со Вуду пипл, па со свои ствари, за на крај Омен од Продиџи и неговата Ај уиш. Нормално, се врати на бис да пушти уште по некоја трака
За крај Сателајт продолжии со јуришни траки, ама бидејќи бев од почеток таму и бев уморен отидов да кркам леб и да бегам дома.
Е сеа за чудесиите... секаков народ, имаше селски фаци, имаше двајца нашминкани ко да се на некоја гот-метал свирка, имаше момци кои играа како „нови дечки“ со нивните елечиња врз кошулчиња и коси залижани со гел, ама јбг Колосеум.
Се на се, јас супер си поминав![]()
Се ок, ама скази не е псај транс во никој случај :icon_mrgr
Gleam sliki na kadevecer i pisuva Colosseum(Skazy),na slikite nigde go nema Skazi.:pos2:
Btw mn decaaa be imalo.(da ne recam 86%):smir:
Баш и не очекував дека ќе го прочитам ова од некој што се бави со psy-trance.Се ок, ама скази не е псај транс во никој случај :icon_mrgr
Oti taka, da ne e slucajno greskaБаш и не очекував дека ќе го прочитам ова од некој што се бави со psy-trance.![]()
Од секогаш сум ги презирал цените на транс концертите и на очи што ме праат будала. Океј скази иди, ете го дојде, по-скока како мајмунче и си отиде. Истите песни што ги слушав дома на плеер, се слушаа на концерт, некој измискани,некој незнам како. Се што направи беше "Press Play, >> , па << па премотај па плеј пак, и помалце микрофонот.
Бравос супер концерт. Најболји сте. Особено како “свири“ на миксета.
А како голем обожавател на транс музиката, посетувам по некој концерт кој е без-големо значење за мене, чисто ради тепање време. Освен пијани дрогирани ретардирани луѓе ќе видиш и еден мајмун како скока и се нарекува ДиЏеј и мисли дека направил ремек дело коа стиснал на “Плеј“ дугмето, и публиката скренала. И јас го знам тоа, пушти досаден ритам, коа ќе стиснам плеј на убајте песни, да скрени публиката, пошто мојот инструмент е нај-ценет. КОристи цд-а и се вика ДВД-Плеер.
А да,заборавив да кажам. Цените на картите заслужуваат да се чисто ради репутација 100 денари + пијачка.
Да, и тоа голема грешка е.Oti taka, da ne e slucajno greska![]()
Епа друже не можат секогаш организацииве да носат артисти кои ќе праат Live set. Доста поскапо е, а не секогаш се исплати.Од секогаш сум ги презирал цените на транс концертите и на очи што ме праат будала. Океј скази иди, ете го дојде, по-скока како мајмунче и си отиде. Истите песни што ги слушав дома на плеер, се слушаа на концерт, некој измискани,некој незнам како. Се што направи беше "Press Play, >> , па << па премотај па плеј пак, и помалце микрофонот.
Бравос супер концерт. Најболји сте. Особено како “свири“ на миксета.
А како голем обожавател на транс музиката, посетувам по некој концерт кој е без-големо значење за мене, чисто ради тепање време. Освен пијани дрогирани ретардирани луѓе ќе видиш и еден мајмун како скока и се нарекува ДиЏеј и мисли дека направил ремек дело коа стиснал на “Плеј“ дугмето, и публиката скренала. И јас го знам тоа, пушти досаден ритам, коа ќе стиснам плеј на убајте песни, да скрени публиката, пошто мојот инструмент е нај-ценет. КОристи цд-а и се вика ДВД-Плеер.
А да,заборавив да кажам. Цените на картите заслужуваат да се чисто ради репутација 100 денари + пијачка.
Да не е случајни full on или и јас сум грешкаДа, и тоа голема грешка е.