Skazi @ Club Colosseum - 22.01.2011

Ми се иде, само уште да најдам на некој да му правам друштво :)
Прва жичка за журкичка :)
Се надевам дека нема да се разболам ко минатиот пат коа се договаравме:)

Прва жичка за журкичка :)
Се надевам дека нема да се разболам ко минатиот пат коа се договаравме:)

:pos: И јас се надевам дека нема :)
Сега можам да си земам карта после понеделник и да се надевам на ломење :music3:

Не се пропуста човеков, нешто му доаѓа како класика во транс музикава али онаа добрата класика :vozbud:
на тракава ќе се ломат кичми осеќам

Ми пропадна планов за Скази..ауф ви завидвам на сите шо ќе одите =)

Не се пропуста човеков, нешто му доаѓа како класика во транс музикава али онаа добрата класика :vozbud:

Јака тракичка... :)

Брат ако скази е класика у трансов, ондак Simon Posford и Raja Ram се индијанци...

Купив карта, повеќе од љубопитност. 54395743 пати дошол човеков тука а ја не сум го видел у живо, овај на диџеј сет, пошто сеа доаѓа сам.

Добар миксаџија е, го фатив пред неколку години во мкц, сам рокаше...го бива, не викам не иако е фенсериште :icon_mrgr
Добар провод!

Preku k veke so skazi ne neso poasolno da donesat neso ko deilirius noon ili pa oforia ili electric universe a ne samo istoto na sekoe.

си заминав во 1 и 30 самоиницијативно.
ако има уште еднаш журка во колосеум не одам. :)

Ае импресии-чудесии. :) битно беше интересно :)
Сателајт си најави на ФБ дека има еден куп музика, и изнапушта еден куп фини траки. Навигатор почна шегобијно. RHCP па SHM... па продолжи со музика која е вообичаена кога пушта пред главниот гостин.
Е Ашер беше расположен. Почна со Вуду пипл, па со свои ствари, за на крај Омен од Продиџи и неговата Ај уиш. Нормално, се врати на бис да пушти уште по некоја трака :)
За крај Сателајт продолжии со јуришни траки, ама бидејќи бев од почеток таму и бев уморен отидов да кркам леб и да бегам дома.

Е сеа за чудесиите... секаков народ, имаше селски фаци, имаше двајца нашминкани ко да се на некоја гот-метал свирка, имаше момци кои играа како „нови дечки“ со нивните елечиња врз кошулчиња и коси залижани со гел, ама јбг Колосеум.

Се на се, јас супер си поминав :)

Ае импресии-чудесии. :) битно беше интересно :)
Сателајт си најави на ФБ дека има еден куп музика, и изнапушта еден куп фини траки. Навигатор почна шегобијно. RHCP па SHM... па продолжи со музика која е вообичаена кога пушта пред главниот гостин.
Е Ашер беше расположен. Почна со Вуду пипл, па со свои ствари, за на крај Омен од Продиџи и неговата Ај уиш. Нормално, се врати на бис да пушти уште по некоја трака :)
За крај Сателајт продолжии со јуришни траки, ама бидејќи бев од почеток таму и бев уморен отидов да кркам леб и да бегам дома.

Е сеа за чудесиите... секаков народ, имаше селски фаци, имаше двајца нашминкани ко да се на некоја гот-метал свирка, имаше момци кои играа како „нови дечки“ со нивните елечиња врз кошулчиња и коси залижани со гел, ама јбг Колосеум.

Се на се, јас супер си поминав :)
No, he didn't :nesum: У 4 саат фати магла од бина, дојде сателајт и не остана никој на бина освен него и една девојка што сликаше.

Дополнение: имаше и неколку типци што толку многу беа влезени во журкава, што на средина на closing сетот на сателајт почнаа да прават премети и салта на сред подиум, имаше еден постар тип во одело што делуваше ко прв пат у живот да слуша псај транс, стандард издрогирани фаци, женски што личеа на машки итн итн...

Околу журката, еве копи пејст од clubbersguide.

Малце каснев ја на журкава, влегов у 2:15, али ме информираа дека Скази почнал у 2 така да не сум пропуштил нешто.

Е сеа, малце коментар за ова. Не знам што е причината: Дали DD станале алчни за пари, дали Скази дигнал цена или Колосеум е скапо место за рентање, ама мислам дека за 400 денари карта не заслужив 2 часовен DJ Set (чисто колку да не речете дека 350 беа картите, јас оваа ја имав уште од журката за нова година). Па да му ебам матер, 2008ма - 250 денари 3 часовен дџ сет во Метрополис, 2009та - 300 денари LIVE + DJ Set во трета хала, а сега? Па за Таламаска беше 300 денари кој правеше Live + DJ Set.

Околу музиката. Скази стандардно перфектен миксач, испушти доста нови траки кои се надевам ќе излезат годинава и како и секогаш ја забавуваше публиката во свој стил... Да бидам искрен сетот од 2008ма му беше доста подобар, можеби и овој ако траеше 3 саати ќе беше ист, ама тоа е. Сателајт closing set - ѕвероња. Мислам дека ова ти е најдобар сет што си го пуштил на журка. Tryambaka човече :vozbud:. Ако го имаш снимено сетот давај одма линк, или барем пиши ги некои од траките што ги пушти. Исто така многу ме бендиса GMS - Juice 2009 како closing track. Аххх што сакам да дојдат GMS...

Не ми текнува што друго да пишам освен - чекам следна псај транс журка во Колосеум :) (иако многу повеќе сакам на саем да се организира)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom