Скарани градови: Битола и Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да ви се пофалам :pipi: Бев Битола пред 2 дена.Бооооооооооооо шуба е фонтанана!!!Кефој си да седиш накафе! Значит Скопјани , мојт да ви е голем градо ,јас Скопје живеам (за жал) ама , ко Битола и Широксокак НЕМА!
Оти нема?Оти кој ке појдиш Битола , на Широк сокак нема да видиш како оџине се појдени накафе и нема да се плашиш да поминиш оти имат се и сешто.
Мојте колку сакате да ме плукате , јас реков!
Битола , чекај ме , идам кајтебе!!! Со задоволство ке го остам Скопјево и ке си појдам Битола! Можи нема аеродром , али народо си е супер.
Скопје шо оти има аеродром? Се испотепаја како ке се вика. Сеј молимте!
Оти зборвате глупости? Појте Битола да видите шо уба е , па ојте Скопје , чадон да ве угушит.
Ајт :helou:
........чудно ми е како живееш негде кај што не ти се допаѓа????????
п.с. Скопје има M'cdonalds:helou:

Мене некако не ми е природна темава-Битола и Скопје скарани?...НЕ, НЕ и НЕ! Мислам дека Скопје е скарано со Охрид. Зошто? Па моја теорија е дека Охриѓани се свесни дека еден ден коа ќе пораснат ќе мора да запознаат град (да дојдат у Скопје), па тоа ги фрустрира у старт и у старт ни се скар...док битолчани од град евентуално доаѓаат у град и така, нема зошто да мразат и да се скарани...

Не знам зошто би се карале Битола и Скопје??
Па Скопје е природен елиминатор на шљамот од останатите градови во МК. Секој кој сака преку леб погача, секој кој е мрза, неработник, аљкав недомаќин... се исели во Скопје. Замисли шо ќе беше да таквите останаа во Битола ?!?!
Хорор. Скопје му е потребен ма Битола пошто без Скопје Битола немаше да личи на културен град.

...Скопје му е потребен ма Битола пошто без Скопје Битола немаше да личи на културен град.

:nesvest::nesvest: прочитај шо нашиша,чукни си ја глата 5-6 пати од ѕид,изброј до десет...па можи ќе ти текни дека не си во право :tapp::tapp:

:nesvest::nesvest: прочитај шо нашиша,чукни си ја глата 5-6 пати од ѕид,изброј до десет...па можи ќе ти текни дека не си во право :tapp::tapp:

Помогни му на Битола да биди уште поубава и покултурна!

Исели се во Скопје!

za Bitola moze da kazam samo pofalbi zborovi,2007 bev na Summer School tamu celi 2 nedeli,i ludilo bese,sekoja nok vo infinity,ili karaoke party,ili pa na sirok sokak kako vriese sekoja nok,zenskite mi izgledaa kako da se site doneseni od Fashion Tv sekoja po HOT od drugata,najubavi ni u Sk ni u Te nikad ne sum videl.Bitola rocks:smir:

Има ривалитет меѓу Пелистер и Вардар... а градојте не се скарани :helou: (освен то шо одредени скопјани мислат дека се прва класа народ)

И шо дека имате вие Ајродром? И шо дека имате МекДоналдс? голем стап...

Битола има спортски аеродром :pipi: Битола има 10 сендвичари една до друга :baeh:

Место ние да си изградиме добри меѓуградски односи, ние градој-држави вие имате она ние она... Ни Скопје ми смета, ни Битола ми е мала мене :back:

Битола нема клуб за рок свирки.
Џабе им се бендови како Паркети, Чоканче, Патници, Памерс.. во Битола на прсти се бројат луѓето со изграден вкус за музика. И тие со душа чекаат да има некој концерт па да дојдат во Скопје.

е нема клуб али затоа свирките се на фонтана(белата кај шо се берат скејтери бајкери(тука и јас спаѓам:baeh:) а не новата кај сато) и секогаш убави свирки има, е сеа за то со изграден вкус за музика во право си, има многу рапери шо уствари слушаат цеца но и металци кои слушаат парамор и сл.

Ривалството е помеѓу Комити и Чкембари т.е. Вардар и Пелистер.Јас мислам дека градовите не се скарани уопште :vozbud:

Темата треба да се вика Скарани села : ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom