Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аман со тој аеродромо, од уста не го извадивте. Вие еден имате и не знајте како се вика ебаго!
Si[M]onA;3062417 напиша:Скопје!!!...најбољи сме! ее утре баш има панк-рок свирка у кастро свират Фонија и Рандом ..почеток 21:00 ..влез 150,00! ...Па доаѓајте:helou:
Si[M]onA;3062417 напиша:Скопје!!!...најбољи сме! ее утре баш има панк-рок свирка у кастро свират Фонија и Рандом ..почеток 21:00 ..влез 150,00! ...Па доаѓајте:helou:
Во свремениот и модерен свет панкот умре (почина по кратко боледување) уште во 1982.
Останаа некои негови остатоци да живуркаат по неразвиените региони и касаби кои се отсечени од светот.
Хехехе па и во Битола имате пункери... Паркети, ламинати,теписи, мермери...
Да дојдам да видам. Вака на невидено, не верувам.
И не е за веруење, пошо, она што се случуе шатор, во Битола, ОЈ ЉАЉА ОЈ ЉАЉА култура, нема врска со онаа рок култура, што сигурно си навикнат да ја слушаш во Маракана, или Џез секвенци во Џубокс, во Скопје итн.
Во право си, Битола е едно маргинално место, каде луѓено се лажа(т), дека имаат опипливи контакти со светот.
Аман бе, на толкав град ако е така стварно е за пеза.
А имам слушнато Битолски рап нешто.... не коментирам, ако си слушнал си знаеш хехе
јас живеам битола и супер ми е
а за шо има врска дека има во скопје аеродром
јас за саат и пол одам до аеродром од битола
а некој од скопје ако го фати гужва ќе му треба и поќе време:pos2::pos2:
Ние имаме бе спортски аеродром :bip:
А ние имаме град! И тоа главен.
зборате :uvo: