Six Feet Under

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
^
af5.png

Фајнали, ја завршив сезоната број 1 и можам да кажам само дека серијата е повеќе од фантастична. Ликовите, глумата, приказната сето тоа е одлично осмислено и остварено. Морам да го пофалам крајот на првата сезона, многу добар крај, еден од подобрите the end of season кој сум ги гледал во животот. Инаку, серијата ме привлече, оставив неколку нови серии само за неа, оти е одлична. Веднаш ја симнувам втора сезона, и едвај чекам да стигнам до крајот и видам зошто толку ќе ми фали серијата.

Патем овој цитат од Бренди никогаш нема да го заборавам, не најдов никаде по интернет

„Децата кои ќе ги изгубат родителите ги викаат сирачиња, а како ги викаат родителите кои ќе ги изгубат децата“.

Turvior :cuc:

Дрогираш е импресиониран целосно од 1 сезона?

Кога ќе ја завршиш што ќе пишеш/правиш тогаш? :icon_mrgr: спремај се за неизбежното :D

П.С. По предвидливи мислења после крајот на една серија, мислам дека нема во историјата, сите се &ucking mindblown!

Turvior :cuc:

Дрогираш е импресиониран целосно од 1 сезона?

Кога ќе ја завршиш што ќе пишеш/правиш тогаш? :icon_mrgr: спремај се за неизбежното :D

П.С. По предвидливи мислења после крајот на една серија, мислам дека нема во историјата, сите се &ucking mindblown!

Abe so tolku ke se sluci na kraj, site vikaat spremi dizeampanite. Nikako nemozam da svrzam rabotte za na kraj. Ajde, denovive pocnuvam i so 2ra sezona. :D

Glej da ne me spojlerisate, blizok sum si wot, za najmal spojler ke ve baniram :p

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Како ќе можеш, кога првите 2 сезони се далеку по лесни, повеќе маваат на хумор :)

Abe so tolku ke se sluci na kraj, site vikaat spremi dizeampanite. Nikako nemozam da svrzam rabotte za na kraj. Ajde, denovive pocnuvam i so 2ra sezona. :D

Glej da ne me spojlerisate, blizok sum si wot, za najmal spojler ke ve baniram :p
Prvo kje go vidish krajot na vtora sezona. Posle epizodata otidov da trcham i se osekjav kako Nejt.
Prvite epizodi od treta sezona kje si mislish meh, ama posle kje se osekjash ... aj da ne ti kazhuvam.

A finalnite epizodi si se magichni. Vilicite mi bea paralizirani nekoe vreme od jakost. :D

Како ќе можеш, кога првите 2 сезони се далеку по лесни, повеќе маваат на хумор :)

Razlistuvav stranite po temata, vidov spojler od pluh, se mi vikase da go otvoram :p ama go izbegnav :p

Za moja sreka vajlda

ја за малку ке ја прекинев после 3 ли сезона беше незнам,немаше да биде тоа тоа xD

Untitled.png

Одличен почеток на втора сезона, одлична епизода :cuc:

Јас само да кажам дека ја симнав музиката, иако генерално позната, поубав шмек има кога ги пушташ песните од фолдер кој гласи Six Feet Under OST. Вчера неколку пати на рипит ја свртив од Sia, таа во финалето на самиот крај. Играв Pes во меѓувреме, и онака ми ги исповрти цревата да речам, толку некако се има прилепено за мене, шо ептен лесно ми манипулира со емоциите.

п.с нз дали оваа сте ја заприметиле кроз текот на епизодите, чинам некаде на крај беше од некоја епизода, исто одлична песничка, доста чудна, претерано чудна, но воедно со одредена тежина, мачнина, меланхолија....

Треба и јас да го симнам саундтракот, имаше доста добри песни. :)

Пример оваа, траеше во сцената кога Расел ја фотографира Клер.
65d16366bef75198f03f012f57f6197c.jpg

Чим ја слушнав, одма си ја симнав и од тогаш си ја користам како рингтон. :D

Не знам дали го имам пишано ова на темава, или некому му ја имам препорачано серијава, ама секоја епизода шо ја гледам се повеќе сум импресиониран, иако морам да кажам дека од шо се тешки и бавни епизодите, предизвик е да се гледа.
За Мед Мен зборувам. Искрено, на квалитет ми се многу близу една со друга. Прекрасна серија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom