Ситница до 400 евра

• Креатор на темата Креатор на темата diesel fan
  • Време на започнување Време на започнување
има еден стар таурус кај мене у маало на еден дедо не ми изглеа лош... ако ти врши работа... само бојата е... а и стар е

Реално гледано со 400 евра немаш некаков избор. Според мене што и да земеш за година дена неосетно на него ќе фрлиш најмалку уште толку. Ако мислиш дека не е така, пример ти е Заставата со која си имал маки...
Затоа присобери уште нешто па земи некој солиден Кадет/Голф за 1000 евра или во краен случај Југо за приближно толку пари. Ама затоа што си без кола и се брзаш, внимавај што ќе земиш на крајот.

има еден стар таурус кај мене у маало на еден дедо не ми изглеа лош... ако ти врши работа... само бојата е... а и стар е
тури сличе, и прашај дали го продаваат можеби Црнко ке сака да го купи тој е по таунусите :)

Dobro, zavrsena rabota so baranjeto ponda, najdov nekolku. Utre ke om da vidam sto ke kazat gazdite i da gi vidam kolite. Najverojatno ke bidi audi B1 80 , pa leka-poleka restavracija. Inace kolata ja zemam samo kolku za da ne delam so tatko mi oti se videlo vozenje koga delis kola. Znam deka ne se nekoi pari 400 evra , ama tolku mozam da dam maksimum sea. Do godina zdravje, mozi nesto ke se bara pak do kaj 600-700 evra , a ova e privremeno.

Brat od site predlozi tuka so gi ima mene me bendisa ova

9da768ee-4e43-46c8-9832-ce562032eea4.jpg

http://www.pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=341553
iscenkaj mu se nekoe evro i ke imas zakon kola
ili pa druga varijanta eve ti eden postar kadet za 250e :smir:]
http://www.pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=341544

0ccb6dcc-aa8e-4fce-a7f3-0ec998ac0e76.jpg

:helou:

јас мислам дека газдата неможе да најде мотор, инаку сигурно би му ставил и би го придал комплет, така многу полесно ќе го продаде.

Во ова можи да се напасира мотор од голф 1

IZBOROT PADNA< SEA SUM EDEN OD MNOGUTE GORDI SOPSTVENICI NA AUDI

Мозе да ставиш некоја слика од таунусот и да ни казеш уште некоја информација за колата

IZBOROT PADNA< SEA SUM EDEN OD MNOGUTE GORDI SOPSTVENICI NA AUDI
турај сличе, па да ја праќам темава во канта... или можеш да ставиш слика во темата каква кола имате/сакате?

како и да е темава нема да стои уште многу, се надевам дека беше од некаква помош.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom