Симнувате ли ѕвезди при додворување?

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
zvezdi ne :) ama da svrtam nekoj.. sarmanten muabet moze :) ..mnogu e bitno koga masko se dodvoruva na zenskoto.. da nametne tema kade sto ke moze da dominira.. so toa sto bi ostavil dobar vpecatok :) a i nonstop treba da gi menjava temite vo komunikacijata da ne stane dosaden :) a zvezdi se simnuvaat posle ..prviot baknez ako voopsto dojde do toa :)

pa srekno :pos2:

Ѕвезди не баш...го кажувам она што го мислам и да ја фатам девојката пак ќе и го кажам истото,некако е премногу излитено тоа со ѕвездите,ако не си искрен ќе те откријат ова жениве...:pos:

Ѕвезди не симнувам, али ако има стварно убави очи ќе му кажам зашто да не или нешто слично. Али не лажам зашто со тоа и јас си се лажам самата нели?

Јас не сумнувам ѕвезди .... нормален си сум
ама еден другар месечина симна :)
Му вика на девојчето : Ја гледаш месечинана ?
Tаа : да
Тој : Можам да ја фатам
Таа : He
Toj : А тебе можам ?
Одговорот од нејзина страна не го слушнавме зш пукнавме од смеење :)

ехее сум сум симнувал ѕвезди и тоа северници..ама сега веќе не јеботе.

Da, koga imam inspiracija. No ne od tie stari " finti " za oci, ova ona =))

Симињам ѕвезди па и цели планети кога сакам секс, само за тоа и ништо друго.

не, сум симињал само кога навистина сум имал потреба, да љубам.

Не,и не знам како се прави тоа.
Знам,ама срам ми е да го правам.Едноставно премногу не ми одговара на карактерот.Кога би пробал да го направам,би изгледало премногу смешно и вештачки,така да,многу пофино ми е да се карам или па си кажувам филмови,и после прашуам дали сум досаден,па ако не сум доволно досаден,ке си продолжам....:pos2::pos2:

Јас идам со девојка 4 години и уште симнувам ѕвезди онака леле колку си ми убава денес, леле колку те сакам колку ми недостасуваш, само незнам дали е тоа воопшто синување ѕвезди зашто јас тоа стварно го мислам го кажувам онака без намера да добијам нешто.:wink:

само малку... онака искрено... можам да кажам дека убаво си поминувам, дека ми е пријатно со него или евентуално некој комплимент ама ако стварно го мислам тоа. Апсолутно немам потреба да симнувам ѕвезди... пренападно е. Ако додека муабетиме он примети дека ми е убаво, тоа е доволно за он да ми даде до знаење или не дали и он е заитерересиран.
Јас настапувам суптилно :)

П.С. ова за порано... одамна не сум била во таква ситуација пошто имам дечко подолго време

skoro nikogas. toa veke mi e izlitena rabota. moze samo da kazam deka sum si prosol ubavo i nisto poveke. delam komlimenti no retko. samo koga iskreno toa go mislam.poveke sum po dorite gestovi. na pr. sekogas da platam pijacka na devojkata so sedi so mene. cvet i sl. no nikogas siminjnje zvezdi.

Не сум од тие типови и искрено не ме бива за тоа јас сум искрен тип реален кажувам се од почеток ако сака добро ако не тогаш ништо.

Koga na nekoj tip/tipka mu/i se dodvoruvate delite li komplimenti kako: mnogu ubavi oci imas,ubava bluza,kapa ili slicno,ili ste malce porezervirani i cekate podobro da se zapoznaete prvo.

Зависи, секогаш го проучувам и анализирам човек пред да одредам стратегија за масовно асимилирање на сите негови клетки, но во принцип сум ладна личност на почеток.
Но кога веќе сум во врска и сум сигурна и не треба да покажувам заби, тогаш сум многу слатко и можам да ти ги симнам сите ѕвезди на небото и притоа да те уверам дека само за тебе постои светот.
Зошто дечко ми константно ме потсетува на тоа дека сум Близнаци и дека сите води ни се матни.
:devojce 1:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom