Си биле...

• Креатор на темата Креатор на темата Big Bull
  • Време на започнување Време на започнување
Си биле двајца педери и едениот се истетовирал ТРАКТОР на курот.
И другиот му вика: Абе зошто си истетовирал таков грозен трактор на таква ЛЕПОТА?
И тетовираниот му вика: Е да не сакаш Мерцедес да возам по гомна?

:pos:

И другиот му вика: Абе зошто си истетовирал таков грозен трактор на таква ЛЕПОТА?

:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

добиваш зеленко за овоа :pos::pos:

Си биле Македонец, Турчин и Грк и се натпреварувале кој е поголем дебил и кажувале по некоја глупост.
Гркот рекол:
- Јас кога бев во Дубаи седев покрај една фонтана на клупа, фонтаната во тој миг не работеше, а мене по некое време ми се примоча и се помочав в гаќи и наеднаш фонтаната почна да прска на секаде.
Турчинот рекол:
- Кога шетав на плоштад видов една жена на која стомакот и беше подујен. Јас и реков: Тето што ти е тука? Таа ми вели: Бебе тета, бебе. Јас велам: Бебе?! Ами што си го пикнала тука!
Македонецот рекол:
- Поголеми дебили од овие двајца... ЗДРАВЈЕ!

Си биле американец, албанец и Македонец. Се качиле на Ајфеловата кула и фрлале часовници. Американецот го фрла оди доле го гледа искршен. Албанецот го фрла и неговиот искршен. На крај доаѓа Македонецот. го фрла, се симнува доле, го фаќа саатот и вели:
- Мојот часовник е 1 саат поназат!

Решиле лисицата, волкот и магарето да отворат фирма. Лисицата рекла:
-Јас сум итра, ќе отидам во општината и веднаш ќе добијам дозвола.
По половина час ете ти ја лисицата со подвиткана опашка,бидејќи не ја завршила работата. Волкот на тоа:
-Јас ќе одам во општината, луѓето се плашат од мене, па ќе ми дадат дозвола.
По два часа се вратил,се разбира,без дозволата.На ред дошло магарето:
-Ајде јас да се обидам... и по еден,целото среќно се вратило кај ортаците:
-Дечки, имаме работна дозвола !!!!
-Но како ?????
-Па така фино - отидов во општината,тропнав на вратата, кога таму сите мои школски другари.....

Си бил татко кој има 3 ќерки. Таткото само што ги омажил трите ќерки па си рекол ајде да ги поканам на 1 вечера кај мене да спијат со зетовците да видам дали се добри.
Вечерале што вечерале и татко им рекол: Ќерки мои ви спремав на сите по 1 соба за спиење.
И сите си легнале, па таткото идел од врата на врата да видат што прават.
Оди на првата врата и слуша кикотење. - Си рекол: што е толку смешно.
Оди на втората врата и слуша како керката вреска, вреска. -Си рекол машала машала
Оди и на последната и таму тотална тишина.

И утрото седнува на појадок со керките и почнува да ги прашува
1. Добро ма ќерко, што беше толку смешно синока, се смееше како ненормална
Ќерката: па тато и ти да си имал мал алат, и мама ке ти се смеела на тебе.
2.Ти ќерко многу врескаше синока.
Ќерката: Па тато и ти да ти го бутнат 30цм и ти ке врескаш
3.Таткото: Е добро ќерко, едната сестра се смееше оти многу му бил мал на зетот, другата врескаше дека му бил голем, а ти ќерко тотална тишина кај тебе.
Ќерката: Епа тато и на тебе да ти го стават 45цм во уста и ти ке ќутиш!

Си биле Швајцарец, Колумбиец и Арап, и Швајцерецов им рекол: "кој к.р во сите вицој имат само Американец, Француз и Русин"

zakon!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Си биле Албанец, Србин, Црногорец и Македонец на донаторска конференција во Америка. На враќање решиле да поминат од кај Бразил, да се прошетаат малку. Арно ама кога крстареле по Амазон ги нападнале крокодили и ги изеле!
Едниот крокодил се жали:
-Уф ама жилаво месо има Србинов, си го расипав желудникот.
- Ај не заебавај, мене од Албанецов цел ден ми корне здивот.
- Не зезајте бре, јас од овој Црногорецов цел ден плукам значки и медали, цревава ми ги распара.
А овој четвртиов крокодил мирно си седи. А бе, тебе ништо не ти е?
- Не, јас го пуштив Македонецот, ми вети дека ќе ми донесе уште луѓе!

Некој старец фаќал риби во океан и за среќа фатил златен кит. Китот му рекол на старецот:
- Ако ме пуштиш ќе ти исполнам три желби!
- Ма какви три желби, те носам одма на златар!!!

Си биле тројца војници и ги заробила непријателска сила и ги спремала за погубување. Пред да ги погубат, на секој од нив му дале како последна желба да си го избере последниот оброк.
Италијанецот:
-Јас сакам порција шпагети.
Му даваат порција шпагети, па го убиваат.
Французинот:
- Јас сакам суфле.
Му дале на него суфле, па го утепале.
Македонецот:
- Дајте ми мене порција јагоди.
Овие зачудени:
- Јагоди сакаш?! Па сега не е сезона на јагоди!
Македонецот:
- Е ако де, можам јас да чекам.

Тип вози 200 на саат. Го запира полицаец:
-Добро господине, свесни сте дека возите 200 на час!?
-Да, да... И вие би возеле 200 да сте на мое место.
-Зошто?
-Па ја убив жена ми и мајка и, и сега тие се во багажникот. Нормално брзам да се ослободам од нив.
Полицаецот во паника го вперува пиштолот во човекот и вика засилување. Откако стигнале уште петмина полицајци, тој им рекол да го отворат багажникот. Кога го отвориле во него немало ништо. Типот, потпрен на полициската кола, ладнокрвно вели:
-Да бе.. сега останува овој ваш фантазер да измисли дека сум возел 200 на саат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom