Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека и го изгорат газот сега. Ако не е фејкувано тоа, горење газ ми личи на сленг од онаа страна на Вардар, од комшиите ти твои.Како што реков поназад, нанесена душевна болка
![]()
Скопјанката Фросе за објавата со "Швалерот" ќе добие тужба за нанесена душевна болка-целта и било да растури брак?? - Шило Магазин
Од извори блиски до семејството на таканаречениот “швалер” кој се обидел само да разговара со извесната Фросе на Фејсбук се дознава дека тој и неговата сопруга ангажирале адвокатски тим кој по добиените материјали и лекарски уверенија кои ги собираат во моментов( за душевна болка и нарушен...shilomagazine.com.au
Takva muzika se slusa i na videoto, baska i nekoj komsija gi spodeli slikite.Нека и го изгорат газот сега. Ако не е фејкувано тоа, горење газ ми личи на сленг од онаа страна на Вардар, од комшиите ти твои.
Фросич у потрази за новом жртвом.
Прегледај го приврзокот 270547

joci.mk

joci.mk

. Од целава приказна дознавме по некој детал за Фросето ама па од цела Македонија еден не се најде да пише -го знам овој Стефан, тежок глупак е или па ја знам жена му, многу е фина.Па и целата приказна е Фроса да го изрекламира газот! Ко Јоци со точакот, дали 2% видоа дека е со точак!Незнам зашто ама имам чувство дека овој Стефан уствари не постои. Од целава приказна дознавме по некој детал за Фросето ама па од цела Македонија еден не се најде да пише -го знам овој Стефан, тежок глупак е или па ја знам жена му, многу е фина.
Фејк њус.