Швалерисување....

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 јуни 2018
Мислења
610
Поени од реакции
262
Мислам дека е фејк ова и видеово и скриншотовите се од лаптоп, а во пола минута мојш да смениш разговор со inspect опцијата на пц/лаптоп, затоа не се направени скриншотови од мобилен, како и да е бламажи безпотребни си направија двајцава...
Пробај да смениш Inspect Element на Facebook.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.735
Поени од реакции
11.611
Мислам дека е фејк ова и видеово и скриншотовите се од лаптоп, а во пола минута мојш да смениш разговор со inspect опцијата на пц/лаптоп, затоа не се направени скриншотови од мобилен, како и да е бламажи безпотребни си направија двајцава...
Изгледа истиот хакер што му го хакнал профилот на Стефан го сменил и разговорот со inspect опцијата :icon_lol:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Пробај да смениш Inspect Element на Facebook.
Само што пробав буквално во 10 секунди можам кој сакаш разговор да ти го сменам :)
Не дека ја оправдувам ама не се палете на фејк разговори, затоа скриншотови само од мобилен признавајте таму е мн потешко да фејкниш.

Изгледа истиот хакер што му го хакнал профилот на Стефан го сменил и разговорот со inspect опцијата :icon_lol:
Не е истиот лик, јас пишам за муабетот со "ce ti go izgoram gzeto" барем малце понормално да звучеше ке поверував :pos:

Член од
6 април 2010
Мислења
1.578
Поени од реакции
10.591
Веројатно :D but let's give him the benefit of the doubt, според нејзината филозофија на животот што имаше некој постирано не е на неа да носи носи такви заклучоци и да суди што е во ред што не, можела само со жена му да искомуницира ако навистина е загрижена.
Била загрижена мало морген.
Само сакала да ја испромовира нејзината морална супериорност јавно а ликот се покажал како совршена подлога за его boost.
До вчера со стројници се мажеа и женеа а денес гледај до каде сме напреднале :D
Да прашаш денес рандом девојка ќе ти рече оти глава не може да крене од пораки на фб, а отвори профил интернетот паѓа од лајкови и додворувачи, ги пикира ко лубеници. Од другата страна пак сето ебачишта, ко овој. Во реалноста - куп фрустрации и комплекси.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.529
Поени од реакции
9.409
Sto ne isprocitav na temava, teska tragedija, mislam deka ni curava ni prikaznava zasluzuva tolku vnimanie. Ne go branam idiotov ama ima eden kup zenski osobi sto go pravat kako idiotov. Licno imav iskustvo od tipki sto sto mi pisuvale a ne sum gi ni poznaval (ne vo mkd), bez nekoj nameri onaka se zezav so edna I zena mi go naceka muabetot, ne go ni kriev ili brisev, za nisto si zemav belja, edvaj se ubedivme deka onaka tepav vreme so curata na fb,sreka bese sto imase prilika sve da procita bez krienje pa mozese I sama da vide deka curata pocna I imase doza na majtap... AMA I denes mi go brebacuva toa, niz nos mi go izvdi.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Sto ne isprocitav na temava, teska tragedija, mislam deka ni curava ni prikaznava zasluzuva tolku vnimanie. Ne go branam idiotov ama ima eden kup zenski osobi sto go pravat kako idiotov. Licno imav iskustvo od tipki sto sto mi pisuvale a ne sum gi ni poznaval (ne vo mkd), bez nekoj nameri onaka se zezav so edna I zena mi go naceka muabetot, ne go ni kriev ili brisev, za nisto si zemav belja, edvaj se ubedivme deka onaka tepav vreme so curata na fb,sreka bese sto imase prilika sve da procita bez krienje pa mozese I sama da vide deka curata pocna I imase doza na majtap... AMA I denes mi go brebacuva toa, niz nos mi go izvdi.
Ти си среќен буразеру. Почнуваш вистински да ја запознаваш жена ти, дека е крајно љубоморна, посесивна.
Добро е шо на време се десило тоа. Почнувај полека психолошки да се спремаш за развод. ;)

Член од
15 јуни 2013
Мислења
1.782
Поени од реакции
2.763
Јас разбирам не ти се свиѓа, мавни му корпа и блок и ајт у пизду матер.
Ама потребата да го објавиш ова јавно и да му заебеш брак за да собереш 1к лајкови и "bravo ma fros, najjakasi" нема да го разберам никогаш...

ЕДИТ - Уживај фрос, направив скриншотови, џабе бришеш/ограничуваш постови. Не се гледа разговорот, ама углавном на овој му се ебе, а оваа глуми тешко достапна и правична феминистка.

Прегледај го приврзокот 270464

Али имала фрос обид и претходно кој не поминал толку популарно на фејсбук па се решила на следниот да му ебе матер за лајкче плус.

Прегледај го приврзокот 270466
Си билда его старава мома

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Не знам дали си мажена или не, но еве да речеме да имаш маж, не мора ни трудна да бидеш, дали би сакала да знаеш дека мажот ти се обидува преку фејсбук да најде малку секс настрана од бракот со тебе?
Одамна утврдисмо дека страдаш од неебицу значи ваљда не си оженет, али еве да претпоставимо дека си, дали би сакаја да знае цела македонија дека женати тражи ебање малко на страну.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.529
Поени од реакции
9.409
Ти си среќен буразеру. Почнуваш вистински да ја запознаваш жена ти, дека е крајно љубоморна, посесивна.
Добро е шо на време се десило тоа. Почнувај полека психолошки да се спремаш за развод. ;)
лубоморна е, ме пази како очите, а за развод немам намера да се спремам ама проблемот е сега што кога ќе видам некоја убава жена од далеку јас морам да гледам во друга насока, да се правам како да не ја забележувам.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.548
Како што реков поназад, нанесена душевна болка :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop