Што ви предизвикува желба за секс?

Високо издигнати, јако стегнати, нанапред истурени, намачкани со млеко за тело и убаво миризливи женски гради !

Све друго е у втор план ... но и значтелно исто така... пријатно!

За оние кои ќе се пронајдат во описот, ве молам јавете се за подетални информации, или поднесете мотивационо писмо на мојот мсн!

Па, некој згоден тип... или па самата помисла. Некогаш и некоја песна или некоја храна, најчесто чоколадото. А неколку дена пред да ми дојде, речиси кризи ме фаќаат. :)

Па, некој згоден тип... или па самата помисла. Некогаш и некоја песна или некоја храна, најчесто чоколадото. А неколку дена пред да ми дојде, речиси кризи ме фаќаат. :)

Чоколадото е афродизијак :helou:

кампања : Цури , јадете што е можно повеќе чоколадо !!

* да не заборавам , и џогирајте :smir:

Дечкоми во бањарка :pardon::vozbud:

Цврст, претставителен од на маж, мирис на свежа, машка пот, потези со раце....Ме палат крајно ментални работи.
На пример, ако ме тресне од ѕид и онака, мушки ме пољуби, паѓам веднаш! Сакам префинета грубост кај мажот, да осетам дека сака да ме владее...не сакам лигушење во ниеден случај. Сакам да бидам совладана...хихи.Ме пали ете тоа, ми предизвикува желба за секс да не речам:)

so ne ni predizvikuva......
Ај се запознаеме:).
И кај мене е слично периодов.
Инаку општо,желба за брутален секс,ми предизвикуат шмизли.
И можеби една личност,за која апсолутно не го очекував тоа.Некојпат се срамам од самиот себе.

Големи заоблени дојки и индиски ореви:vozbud:

Убави големи гради....(ама не задолжително)
Чипс Доритос!:)
Кога ќе се разбудам насабајле.....не знам зошто....ама имам шатор од пижами.:wink:

Ко че знам дека можам да опнам нешто,ама усвари не можам оти немам каде....пример стојам со некоја женска и си прајме муабет.....е сеа да имаше креветче па ако сака и полско нека биди,рскоти прскоти че те напраев....и таја ти се насмевнува и ми вика: еее....е тогаш најмногу....

sepak toa e delo na fizickiot izgled i seksibilnosta na sprotivniot pol.

еден полјубац околу ушето и от там да спадне барем до попоко доста ми е има да се запалам 2 саата нема да може да ме изгасне :)

Долги нозе и стегнато газе(или кренато, како сакате)...и готово...присокот ми е милион....ама има и вондредни ситуации кои не можам да ги опишам...едноставно некогаш си иде само од себе...

а затоа ти толку често го посетуваш?
има некој конкретен дел или општо се, постовите, јузерите...?!

Ма се... општо се!
Додуша.. одредени постови, јузери влијаат многу повеќе на желбата него други...
Тек па постови со мои цитати... ААааххх.... :drk::drk::drk:

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom