Што ви предизвикува желба за секс?

Прво ПОШТ за постот на Зевсус... И јас сум тука негде на таа фреквенција...

Иначе... Желба за секс е комплексна работа. Најмногу ја поврзувам со играње на подиум. Ако е типката добра (физички) и ако знае како да се постави и како да ми игра на подиум (да ми парира малку потешко, али бар да проба) ми го дига ОДМА...

2 Примера.

1) Негде пред Нова Година типка за која што би рекол дека е скроз просечна во изглед се смееше многу убаво, многу убаво ми заигра на подиум, беше весела, фантастична во духот, и провокативна само за мене. Да ја видев на сепаре да седи ќе речев нема шанси... Ама не да ме попали... Па да не падна еден секс другиот ден - ЛУДНИЦА.

2) Типка која што комотно може за мис на МКД и било која друга земја да се пријави. Одма улетав кај неа од што е убава. И јелте дојде време да дојде кај мене дома. И ЏАБЕ! 6 саати седеше и чекаше малата, ама коа не ми дое ни да ја пипнам, НЕ МИ ДОЕ! На крај се исфрустрира она али јас бев искрен пред себе...

Сума Сумарум значи ми се дига на веселост ведрина и непресметливост психолошка (да се анализира секој потег и кажан збор свој и мој - БЉАК!)

Е за играње рамен ми немаше... коа ќе заиграв било каде, секаде играв не само у дискотека, ако ми дојдеше станував од маса и играм, ама бе братче немаше очи кои не беа вперени во мене, арно ама сега сум мажено и коа играм играм само за маж ми спешали, и толку малце ќе мрднам со задникот и не нема отидофмееееее.....................

П.С. Знам и стомачен танц... нема танц кој што не го знам....

Ма се... општо се!
Додуша.. одредени постови, јузери влијаат многу повеќе на желбата него други...
Тек па постови со мои цитати... ААааххх.... :drk::drk::drk:

:pos:
дали ти тоа сакаш да не попалиш сите со твојата неизвесност?
дај кажи ни да идеме и ние да се палиме на тие јузери, сподели нешто со нас не биди грк
Лаванда..
може часови кај тебе да зимам? :pos2:

baknez po vrat,i koga se obidam da zavedam nekogo koa igram u diskoteka se zaboravam i jas so praam....

кога ќе видам голо пупаче,кога ќе ми прошепоти на увце,кога носи суќничка до под колена дефинитивно ме здивува,или кога ќе почне заводливо да ми се насмевнува е тогаш не задржува ни господ ааааауууууууууууууффффффффффф

кога ќе видам голо пупаче,кога ќе ми прошепоти на увце,кога носи суќничка до под колена дефинитивно ме здивува,или кога ќе почне заводливо да ми се насмевнува е тогаш не задржува ни господ ааааауууууууууууууффффффффффф

До под колена??? Да не мислеше обратно?? Над???

До под колена??? Да не мислеше обратно?? Над???
Може има некој фетиш дечкото :toe:

Во последниов период(читај последните неколку месеци), ама ништо. Либидо, аш.

А за претходно, не знам, заборавив.

Убава насмевка со блага доза на ароганција, кога го има оној поглед во очите и знам дека во мислите веќе ме соблекува...

jas sum u godini koga na sto i da pomislam mi ide na seks....sto da pravam.....ne daj boze da mi pomine nekoja tipka vo koloseum ili fabrik
Pomisli na Nazaret i da vidis dali ke ti ide na seks :pos2: .
Koga ke pomislam na Vida Guerra mi se diga adrenalinot i odma mi se e*e :drk: ima i mnogu drugi raboti ako zemam da nabrojuvam kje ispisam cel referat :).

Pomisli na Nazaret i da vidis dali ke ti ide na seks :pos2: .
Koga ke pomislam na Vida Guerra mi se diga adrenalinot i odma mi se e*e :drk: ima i mnogu drugi raboti ako zemam da nabrojuvam kje ispisam cel referat :).

:pos::pos::pos::pos::pos:

Онтопик ....

Сексуалната привлечност немора да зависи и од физичкиот изглед, барем не кај мене. Секако дека добро иде добро газе и добри цициња, али некојпат и начинот на размислување на девојчето ме пали, или пак начинот на кој зборува, начинот на кој се однесува ......

ебено добар секси глас... исто ме пали и гласот на елена ристеска.. леле како ДОБРО ми звучи еј.немогуче. потоа убави долги нозе и штикли.
после, пали.. кај стомакот оној дел... кај колковите. незнам како да го опишам. секако, при фармерчиња на низок струк, тесни. мх мх мх.
има и друго, ама во моменатов тоа ми текна =)
дополнително, другпат.

Кога сме сами и има услови за секс, ќе го погледнам и ќе си помислам: Одамна не сме се плеснале. Ќе се возбудам, он е веќе возбуден (енитајм, енивер) и биче.

Јебига, звучи неромантично, ама свеќи и ружи се една работа, а нагон сосема друга. :)
Кога ќе се искомбинираат е добро, ама второто е независно од првото, и секако, далеку позадоволувачко. :)

Самиот подфорум Љубов и секс кога ке го видам одма мислам на секс :toe:

А здогледам женска персона, одма почнуваат револуции :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom