Lavanda
Модератор
- Член од
- 18 април 2008
- Мислења
- 676
- Поени од реакции
- 66
Прво ПОШТ за постот на Зевсус... И јас сум тука негде на таа фреквенција...
Иначе... Желба за секс е комплексна работа. Најмногу ја поврзувам со играње на подиум. Ако е типката добра (физички) и ако знае како да се постави и како да ми игра на подиум (да ми парира малку потешко, али бар да проба) ми го дига ОДМА...
2 Примера.
1) Негде пред Нова Година типка за која што би рекол дека е скроз просечна во изглед се смееше многу убаво, многу убаво ми заигра на подиум, беше весела, фантастична во духот, и провокативна само за мене. Да ја видев на сепаре да седи ќе речев нема шанси... Ама не да ме попали... Па да не падна еден секс другиот ден - ЛУДНИЦА.
2) Типка која што комотно може за мис на МКД и било која друга земја да се пријави. Одма улетав кај неа од што е убава. И јелте дојде време да дојде кај мене дома. И ЏАБЕ! 6 саати седеше и чекаше малата, ама коа не ми дое ни да ја пипнам, НЕ МИ ДОЕ! На крај се исфрустрира она али јас бев искрен пред себе...
Сума Сумарум значи ми се дига на веселост ведрина и непресметливост психолошка (да се анализира секој потег и кажан збор свој и мој - БЉАК!)
Е за играње рамен ми немаше... коа ќе заиграв било каде, секаде играв не само у дискотека, ако ми дојдеше станував од маса и играм, ама бе братче немаше очи кои не беа вперени во мене, арно ама сега сум мажено и коа играм играм само за маж ми спешали, и толку малце ќе мрднам со задникот и не нема отидофмееееее.....................
П.С. Знам и стомачен танц... нема танц кој што не го знам....