Што ви предизвикува желба за секс?

Па како може да не те запали? Со тоа ти дава до знаење дека сака да те блоуџабоса! :)

Works every time а? :)

Acid напиша:
Works every time а? :)

Нормално-симулирање на нешто што многу го пали машкото доведува до уште подобар резултат т.е уште поише се попалува :icon_lol:

ubaa atmosfera....svekji,muzika
zdivnuvanje i sepotenje na uvceto......auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
plava tanga ili drzac..............ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
i u kombinacija so dobar weed...taka i taka e gotova...............:music3: :music3: :music3: :music3:

usfari koa kje razmislam bolje...zhenata mi predizivkue zhelba za seks (se ushte neam pederski predispozicii)

Самиот збор кога ќе ми се уврти во глава ми предизвикува желба за секс:icon_lol:

Допир со врв на прст ми предизвикува желба, поглед, шепкање на уво. Ма се!

Кога се знаеш доволно со партнерот, се познава во очите како те гледа и што ти мисли ... ако ме погледне така, не треба ништо повеќе. Освен тоа, како што кажав ... самото присуство и све во врска со него од детали до поголеми нешта ми ја предизвикува таа желба, што значи потполно се согласувам со постот на Чендлер:music3: :ojea:

Ми се ебе нонстоп! Сано што сум избирлив ептен, па некогаш сме само ја и Десанка. Али боље Десанка, него некоја лева таму. А и кога имам редовна девојка, со која редовно се плескаме знае на Десанка па да и се присака кога оваа не е у близина. Стара љубав никад не умире.
Чек малце...
.
..
...
....
..........
.
Ок, кул е.
Сексуален манијак, или само млад и набиен со тестостерон, учебниците ќе кажат.

divine напиша:
Кога се знаеш доволно со партнерот, се познава во очите како те гледа и што ти мисли ...
А доколку парнерот не е присутен, никогаш не ти се отворила желба за секс? :raz:

Acid напиша:
А доколку парнерот не е присутен, никогаш не ти се отворила желба за секс? :raz:

Ако не е присутен ... самата помисла на него, на пример што сме правеле минатата вечер ... :raz: :music3:

Допирот и бакнежот кој ми делува како потенцијал на мојата внатрешна стаст кога ја потпалува.

:) некогаш смо поглед ми е доволен да ми се запали страста:)

drakula/mk напиша:
:) некогаш смо поглед ми е доволен да ми се запали страста:)
[badjoke]Поглед на што?[/badjoke] :pos:

Nogu sakam da ebam,imam ebano nad 200 picki od 15 do 60 ama veke baram nesto posebno,izgleda deka kasno e,ubavite krusi svinjite gi izele odamna,sedam i drkam,melanholija,potonuvam vo misli,London,Sydney,plazi,zurki,novi predizvici...tesno e tuka za mene,posakuvam da bev kako vas prosecen covek a ne izrod,psihopat,paradoks,teska intelegencija megju obicni glupaci Se zezam be samo si gi isprobuvam poetskite kvaliteti ,ke me bide za film zimi edna majka so ja imam :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom