Што ви е најсекси / најпривлечно кај жена/маж?

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
секси-средно развиени мускули
не секси-со брада

А под ова со брадава мислиш брада како напуштен на остров да си па да не ја средиш туку и средувана со линии ова она???

А под ова со брадава мислиш брада како напуштен на остров да си па да не ја средиш туку и средувана со линии ова она???

абе немам ништо против оние средените,обликувани, ама највеке сакам мазно.таков ми е стилот :wink:

Многу мрзам шмизли такви што се мислат дека се центар пажња,дрољи со еден збор,што на пари паѓаат и ептен глупи.
А сакам така убави,згодни,цицлести женски што не се како горнонаведените.

intilegentnost transparentna, specificen izgovor ( po moznost na bukva sh), kratka kosa, nezni raci i dolgi prsti i mlecno bel ten.

Секси... Хмммм мил глас, чисто лице (без акни), перче од коса ако и` вири над ушите, природна насмевка (на ова паѓам)
unsexy - да мириса неубаво (тутун, лук...)Вештачко однесување и вештачки изглед (ботокс or whatsoever) шмизларлук (леле си го скршив ноктот на раката не можам да искочам сега со тебе....:pov:)

Hmmm...bi rekol koza so miris na cimet pred se.
malku razbusavena kosa,casual obleka-naivno seksi, zavodliv od, ubavi noze.....
harizma, kako se nosi
a definitiven turn off uste na start nesredeni zabi ufff

Убава насмевка , бели заби , малку подникната брада....тоа е тоа ...барем за сега:pos2:

Ne mi e seksi ako smrdi na pot i na cigari. Ne mi e seksi ako kosata mu e mrsna. Ne mi e seksi ako liceto ne mu e cisto. Ne mi e seksi ako zabite mu se necisti, i usite isto. Ne mi e seksi ako se smee ko idiot i sekoj 2 zbor mu e glupost. Au da, ne mi e seksi ako ima vlakna pod miski.

Istoto vazi i za mene [Samo shto jas bi go kazal ova za zensko :)]

A sexy mi e : Mala tenka usta [Se razbira so ubavo podredeni i chisti zabi :)], Mil glas, Dolga kosa so shishki na strana, Da bide visoka okoly 1.70m, Plavi ochi i se razbira ... Ubavo telo :)

Секси... Хмммм мил глас, чисто лице (без акни), перче од коса ако и` вири над ушите, природна насмевка (на ова паѓам)
unsexy - да мириса неубаво (тутун, лук...)Вештачко однесување и вештачки изглед (ботокс or whatsoever) шмизларлук (леле си го скршив ноктот на раката не можам да искочам сега со тебе....:pov:)
:) нокт на прст или на рака?:smir:
Инаку, секси ми се убави нозе, кои добро изгледаат на штикла и у минич. Сакам и добро обликувано дупе, а не некое што личи како да гледам у слон од позади. Големи цицки па и не мора, ама па и оревчиња не е тоа што се бара. Кратка коса не ми е по ќеф. И смрдлив здив, дефинитивно не е секси. Значи, секси ми се добри нозе и добар газ, некоја средна големина на цицки, и долги коси.

@PROBISTIPKA
"mrazam nabildani decki"

-pa vo toa ni samata ne veruvas,a ne pak nekoj drug da ti poveruva.sekojdnevno gledam devojki koi vakvoto mislenje go menuvaat za sekunda.

Секси е да е чист, со убави заби и прсти на раце(фетишизам, о је је:vozbud:), и да ми дава погледи од кои не можам да спијам.
Не е секси кога е нападен, смрдлив и очајно бара женка:uvo:

Незнам дали имам одговорено,но и да имам ќе се повторам.
Секси:
-Убава насмевка
-Плава коса и плави очи
-Без влакна на телото
-Стегнат гз и облека која му го истакнува
-Широки раменици
-Пријатна миризба
Не секси:
-Долга коса
-Влакна (гради,грб,лице)
-Блузи (роден-умрен)
-Ланци (златни,сребрени,од лименки и сл)
-Широки фармерки и сл.

Секси:
Заводливиот поглед
Миризот на парфемот што го носи
Убав задник
Полни бузи.
Несекси:
Шминката
Кога се понашаат bitchy.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom