Што ви е најсекси / најпривлечно кај жена/маж?

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Ауу тема за да си ги кажеме фетишите :vozbud:

Епа... задник (убав истакнат... не премногу да касни цела минута зад женската) убави гради... (таман за рачињава да ми ги полнат) убаво лиценце... ама пред се лицето :pipi:

И гзот се средува, и нозете и рацете се депилираат и лицето се шминка.
Ама неизмиени заби се навистина аут, а убавата насмевка плени.
e pa vidi sega zabite se mijat za nekolku minuti,a zadnikot za da se zategne potrebni se nekolku godini(zavisi od fizikusot na licnosta).

najprivlecno mi e celoto telo,me privlekuva kompletno oblikuvano i stegnato telo,a ne samo nekoi delovi.normalno i ubavo lice.na primer ovakva devojka:
06.jpg

03.jpg

...привлечно- прекрасен карактер..секогаш и секаде насмеан..хумористичен..човек од збор..кој можеш се да му кажеш притоа да ти даде прекрасен совет...секогаш да е тука за тебе...да е висок...црна коса..по можност долга и виткана...да знае што сака од својот живот...да знае да сака..да љуби..хих..да не му биде се за една вечер..

непривлечно-безкарактерно суштество..кој мисли дека додека он оди по планетава ..се тресе се живо и диво..дека ако се тато и мама му дале на тацна..така мисли дека секоја ќе ја има..кога со некоја поскапа кола која тато се изнарбал да му ја купи..се прае фраер....кој секогаш сака да е центар пажња.....жолти заби од пушење... пијанчење секогаш...и кога смрди на пот:nesvest:

mene najprivlecni mi se ocite i nasmevkata t.e nacinot na koj mi se nasmevnuva....

Секси млада мајка облечена во тренерчиња,недела попладне како го шета детето во парк :drk: ауууу паѓам на ова дефинитивно

ако е убава и sexy онда е привлечна

ако е грда и дебела онда е непрвлечна
толку

Косата, очите и насмевката. Ако се совпаднат сите 3, ондак јас сум у небо... :)

Ауу тема за да си ги кажеме фетишите :vozbud:

Епа... задник (убав истакнат... не премногу да касни цела минута зад женската) убави гради... (таман за рачињава да ми ги полнат) убаво лиценце... ама пред се лицето :pipi:
ова не е фетиш.а и колку што прочитав никој нема пишано фетиш тука.

онтопик:
дефинитивно поглед и очи,далбок поглед-црни очи ми е ептен секси
или кога ќе видам машко кога си ја оближува (не ми текнува др.збор) устата онака несвесно уз муабет.
раце,вени истакнато ако има некое машко мх
длабок или зарипнат глас...
врат
насмевка
машкост:)

И гзот се средува, и нозете и рацете се депилираат и лицето се шминка.
Ама неизмиени заби се навистина аут, а убавата насмевка плени.

Izvini, ali site nie ziveeme vo 21 vek, a toa znaci deka postojat cetki i pasti za zabi, a kraj kraeva ima i stomatolozi. A toa znaci ako zadnikot se sreduva , nozete i recete se depiliraat togas i zabite se mijat ( 2 pati dnevno ) :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom