Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah , mene nemozat da mi desifriraat na koj jazik zboram u son.Често сонувам на англиски, а и сестра ми ми вели дека сум зборувала англиски спиејќи и тоа подолго.
истото и мене, а најчесто пагам меѓу планиниНајчудно ми е кога сонувам дека паѓам и пред да паднам, се будам.
Ili pak, bratuceda mi si ima praveno muabet somene dodeka mesecaram, a ona mislila deka sum budna.I cudno mi e kako moza, jas sigurno sum sonuvala nesto drugo, a taka svesno da si pravam muabet i da i vrakam na postavenite prasanja i da se nadovrzuvam na muabeto.I sabajleto me pita nesto od tava so sme go govorle, i jas nisto ne pamtam.
Исто така и мене ми се има случувано некои места или личности што за прв ги сретнувам да ми изгледаат како веќе некогаш да ги имам сретнато.Кога сонувам, често сонувам места, локации, планини..
и токму некои делови од сонот, сосема небитни и незапамтливи.. ги среќавам во реалниот живот, и кога ќе одам на пр. на некое место за прв пат.. и веднаш ми доаѓа слика како веќе да сум била еднаш тука.. а тоа всушност сум го видела во сонот.
Интересно е тоа што тие делови, небитните ми се исполнуваат..
И чудно ми е зошто понекогаш еден ист сон го сонувам повеќе пати, со истите лица и случки.. но јас сум на различна возраст![]()