Dali ke mu ostavish se na brat ti?, не знам брат што да кажам таму нека им седи
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dali ke mu ostavish se na brat ti?, не знам брат што да кажам таму нека им седи
Родителите треба да помогнат на сите деца без разлика на полот. Ама ако не се многу, многу имотни треба да се даде „приоритет“ на машкото бидејќи ќе гради ново семејство за својата идна сопруга и деца, а жената при нејзиното мажење ќе добие куќа, односно дом. Тоа каков маж ќе одбере од неа зависи. И не, не го зборам ова дека жените треба да бидат „golddigger“-и или некои такви работи туку се разбира да изберат маж според нивните критериуми и стандарди со кој ќе бидат среќни заедно и да продолжат да градат од кадешто стигнал нивниот сакан.А кој те праша тебе лично?Јас само кажав дека имотот треба родителите да го поделат без разлика на полот.Многу родители до ден денес ги форсираат машките деца како наследници.Прашањето е,дали е тоа фер?Шо не ми ти е јасно?
А кој те праша тебе лично?Јас само кажав дека имотот треба родителите да го поделат без разлика на полот.Многу родители до ден денес ги форсираат машките деца како наследници.Прашањето е,дали е тоа фер?Шо не ми ти е јасно?
СЕ ШТО Е ОД ГАЗЕНЦЕ БОЛИАбе кон браќата сте милозливи,ама кон сопрузите ако дојди до развод има мамата да му ја расплакате!

Поради тие причини во Грција имало обичај таткото да обезбеди станче на ќерката во случај ако има брат за да не се меша во имотот што ќе му го отстапи нему и евентуално ако не се омажи или пак разведе да има каде да живее за да не плаќа кирија.Kade kje odish na drugo mesto da zhiveesh?
Ti padna stan na grepka?
Ili kaj svekorot i svekrvata, vo tugja kukja kje te priberat?