Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Исмејувањето и сеирџиството, потребата сечиј муабет да се чуе и да се пука сеир на се што ќе се случи... Тоа ми е слаба точка, нешто што не можам да поднесам и никогаш не сум го сфатила.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Распрдени и безосетни *девојки* ...нема нешто на светов цел што мразам повеќе од тоа ...
Колку си подобар со нив толку полоши се со тебе ....
Ми иде да се убијам![]()
Е сега ... Премногу се сакам да се убиам ... Јас себеси се сакам .. другите ги сметам за проблематични ... Џанам на истиот начин на кој ти се дистацираш од човештвото со муабетот : Humanity is overrated .
Така јас се дистанцирам со муабетот :тоа што постојат ? ....
Генерално истото го велиме само на различен начин :smir:
Далеку од исто. Мојата генерална линија не е ни блиску паралелна со твојата.
Јас наброив што ми смета, но го оправдувам на своевиден начин. Од проста причина што сум дел од него.
Е сега ти се стави над човештвото. Несакаш да постои а сепак сакаш ти да живееш.
Браво за натчовекот. Ниче имал доста влијание врз тебе!![]()
Ме нервираат оние кои завршиле некој општествен факс, ко филозофија, филологија, новинарство, менаџмент, маркетинг и слично, а сакаат да бидат третирани ко да имаат високо образование.
Секој со своето.
Исто ме иритира кога погоре наведените се жалат дека не можат работа да најдат, а демек завршиле факс.
Најмногу мрзам некреативни луѓе кои со ништо суштинско не допринесуваат кон прогресот и менувањето на етаблираните затуцани општествени приоритети.
Во глобала, да сумирам, се она кое некој го прави, а не е сврзано со некоја егзактна наука или технологија, го сметам за дегутантно и невредно.
Знам дека ова не е популарно мислење и дека секој треба да допринесе и да живее на начин својствен и компатибилен со неговите можности и квалитети, но не можам да се ослободам од поимањето на цел тој конгломерат на луѓе, кои не прават ништо со кое човештвото би одело напред.
Ме иритира и неспособноста и немањето на волја низ светов за поголем ангажман во продуктивни и доблесни истражувачки активности.
Стагнација на секој чекор, немање на желба да се потегнат некои важни решенија.
Жал ми е за она во кое се има претворено човекот. Жал ми е за губењето на потребата да се биде подобар.