Што ве иритира кај луѓето?

Распрдени и безосетни *девојки* ...нема нешто на светов цел што мразам повеќе од тоа ...

Колку си подобар со нив толку полоши се со тебе ....

Ми иде да се убијам :@

Најмногу ме нервираат дволични луге кои работите ги кажуваат позади грб а не во лице како што доликува:salut:

Ограниченоста:tapp:

Kako прво и основно ме нервираат дудлачи кои мислат дека секоја можат да ја имат најискрено од таквите ми се крева косата, а они си мислат дека се центар на светот.
Дволични особи кои кога имаат нешто да кажат не кажуваат директно во лице туку се вмешува трета особа:tapp:
Оние мамини и татини мази на кои целиот свет им е поставен на дланка пред лицето и не се мрдаат од место а ја постигнуваат целта за која сите останати крваво се мачат да ја постигнат.
Ме иритираат и други ................

Ok,сеа почнаја многу да ме нервираат луѓе шо кога им требаш си секогаш тука после чаопријатно без фала, хелоу не си им веќе битен
ме иритираат лицемерни... едно ти зборуваат, лижење едно друго, а зад грб којзнае шо ти мислат.
Ме иритира дооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооолго поздравување, гушкање, бацвење... по мое речено лигаење. Другаркиве ме научија веќе дека не сум баш по такви работи и сега само едно здраво мва :)... стварно ме иритира, мајкому стара не сум дошла од Америка туку од дома :).
Me иритираат ограничени луѓе, глумење сезнајковци,а уствари подалеку од носот не си имаат видено шо е зборот.
Ме иритираат разгалени дечишта да не речам материјалисти шо ако не добијат нешто ќе пиштат дури не го добијат.
Ме иритираат личности што сосила те тераат да им го полниш егото..

НЕЛОЈАЛНОСТ
ДВОЛИЧНОСТ
ЉУБОМОРА
МЕШАЊЕ ВО ТУЃ ЖИВОТ
ИРОНИЈАТА
ЦИНИЗМОТ
ДАВАЊЕ СОВЕТИ БЕЗ ПОТРЕБА
ИНАЕТОТ - НЕПРИЗНАВАЊЕ ФАКТИ КОГА НЕКОЈ Е У ГРЕШКА
ПРАВЕЊЕ ПАМЕТЕН НЕЗ ОБРАЗЛОЖУВАЊЕ
ПРОДАВАЊЕТО НА ДУША ЗА ПАРИ
СЕБИЧНОСТА

овие се некако сите поврзани .. почнуваш со некое па ги исполуваш сите критериуми

Досадни луѓе!!Уфф многу ме нервира кога некој е упорен и досаден и напиња..:nerv:

Од сабајле турбо фолк музика во автобус и двочасовна тортура. Демек, шоферот е фолкер, па ај сите ќе го трпиме. Да им се расипат сите радија во автобусите!

Изгледа само јас забележувам, ама хигиената кај одредени патници, кои обожаваат секојдневно да го сосмрдуваат јавниот превоз е на минимално ниво. Па 20 денари е едно сапунче, алооооооооо. Цел автобус паѓа во несвест од некапан твор. Не знам прво, како нему не му е гнас.

све све, али највише кај лугето ме нервира мимиките на лицето, (фејс ленгвич) . све нека е и лажојна и користољуби али тоа со фаца да ми долови некое чуВство ме ку*чи највише на најсвет.

E исто и кај мене..коа ќе ми напраи некој фаца некаква,да ми долови некое чувство ме убија човече..

Највеќе лажговци и тое што се дигаат што мислат дека можат се да имаат.

Прашање : Што ве иритира кај луѓето?

KeleS : Тоа што постојат ?

Прашање : Што ве иритира кај луѓето?

KeleS : Тоа што постојат ?

Well then, be a sweetheart and kill yourself. Постави пример. Следи си ставот.

Јоке. Како и да е, lately ништо не ме иритира. Си најдов внатрешно ignore копче и е ПРЕ-КРА-СНО!
Не вреди замарање околу ограниченост, глупост, необјективност, глупост, површност и глупост.

Humanity is overrated, would House say.

Простотијата. А таа е како резултат на простотијата. А самата пак простотија е резултат на тоа што простите луѓе, не знаат и не знаат, дека не знаат и затоа бегам од нив.

Well then, be a sweetheart and kill yourself. Постави пример. Следи си ставот.

Јоке. Како и да е, lately ништо не ме иритира. Си најдов внатрешно ignore копче и е ПРЕ-КРА-СНО!
Не вреди замарање околу ограниченост, глупост, необјективност, глупост, површност и глупост.

Humanity is overrated, would House say.

Е сега ... Премногу се сакам да се убиам ... Јас себеси се сакам .. другите ги сметам за проблематични ... Џанам на истиот начин на кој ти се дистацираш од човештвото со муабетот : Humanity is overrated .
Така јас се дистанцирам со муабетот :тоа што постојат ? ....

Генерално истото го велиме само на различен начин :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom