Што ве иритира кај луѓето?

gluposta : znaci koga nekoj misli deka e vo pravo samo zaradi toa sto e negovo mislenje i arogancijta

Mатеријализам највеќе....тоа прво и основно....користољубивост,потоа површност, неискреност или лажење(констатно),нарцисоидноист или самопреценување итн...кога ќе увидам дека една личност ги поседува вие особини се повлекувам настрана и не воспоставувам контакт понатаму....

лицемерите и паметњаковците (тие шо мислат дека се знаат, а немат три чисти во главата)

Себичноста, подлоста :pishtoldz

Me nerviraat dvolicni luge,luge sto nemaat hrabrost da mi ja kazat vistinata v lice,egoisticni,narcisi i luge sto patat od kompleks na visoka vrednost pa mislat deka se posposobni od drugite,a ustvari nema vrska..posle ograniceni luge i luge sto potcenuvaat.

:helou: Не ме иритираат лугето ,тие се такви какви што се ,туку мојата реакција на нивното иритирање

Pa iskreno, mnogu retko se iritiram na coveckite osobini. Lugjeto se takvi kakvi sto se, samo sto, nie treba da naucime da (ne)gi prifakjame voopsto.
Edinstveni koi mozat da me iznerviraat se moite doma, so nivnite glupi i zaostanati razmisluvanja, t.e. so nivnite BEZUSPESNI obidi da mi go nametnat nivnoto mislenje. Samo togas se iritiram.

Лица кои стануваат "стручњаци" од некоја област затоа што "братучед на другар му кој што се разбира во тие работи" му кажал дека е така

:tapp:

Prostaklukot na lugeto i toa sto site ova vreme se "pametni' i "premnogu inteligentni" od drugite ....

Ме нервира кога некој е сезнајко и никогаш не прифаќа совет од другите. Само она тој што го знае тоа е она исправното. А да... ме иритираат и неможам да поднесам лажговци.

Идиотизам. Кога гледам како срањата на глупавите луѓе им се материјализираат преку устата, ми се превртува стомак, добивам напад, губам свест и ми тече пена од устата.

I mean, like, srsly.

Ме нервираат луѓе кои зборуваат толку многу што не можеш да дојдеш до збор од нив,се лутат ако ги прекинеш а постојано те прекинуваат бидејќи нема ништо поважно на светот од нив.

Ме нервираат лицемерни личности.

Ме нервираат личности што немаат свој карактер,постојано копираат некого,немаат свој став туку се потпираат на туѓи мислења и лесно можеш да ги разубедиш и излажеш за нешто,немаат свое јас.

Ме нервираат личности што не знаат што зборуваат,постојано зборуваат глупости и доколку ТИ речеш нешто паметно,по некое време тврдат дека ТИЕ го кажале тоа,луѓе што мислат дека другите пијат бензин дома.

И ме нервираат газолижачи.

ме нервираат луѓе кои ја искористуваат добрината кај другите луѓе за нивна лична корист,..... :nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom