Што ве иритира кај луѓето?

И мене ме нервираат луѓе што сакаат да бидат “центар пажња“ .
Исто така кои многу зборат, а ништо паметно не кажуваат ( да не се навреди некој позборлив по природа, има луѓе што многу зборат но, сепак кажуваат нешто паметно нели?) и со тоа покушаваат да бидат центар пажње. А само стануваат досадни со тоа уф...:luta:
Такви луѓе ме нервираат!

Лицемерноста и простотилакот,уф како само ме нервираат такви луѓе.А, да,и оние кои сакаат да бидат НЕШТО,а у ствари се НИШТО.

Me nerviraat luge sto lazat,sto se ligavat,iskompleksirani,dvolicni...

Ме нервираат зајадливи, исфрустрирани, глумење "вечни жртви" злобни лажговци, фејкери, жени и мажи што само озборуваат, луѓе "мртви пувала", мрзливи,гребатори (луѓе што стално ти бараат 20 ден, кредит на моб, цигара или мастика, уф, колку ме нервираат), луѓе без цел и став за животот...

Има повеќе работи , како на пример кога некој се прави повеќе од тоа што е , се занесува , дволични луѓе , озборувачи , материјалисти и ред други работи кои ме нервираат и додека ги набројувам па затоа ќе престанам.

Ме нервира лажење, љубомора луѓе што се прости а се “филмат“ многу :tapp: дволични луѓе и луѓе што се само од корист

Дволичноста и тоа што им текнува да ти се јават само кога им треба нешто:tapp:

Столични луѓе, луѓе што се прават паметни (ауфффф), луѓе што прават се и сешто за да привлечат внимание (да се најдат во центарот)...:tapp:

кај луѓето ме иритира се она што ме нервира!
значи сите работи кои ме нервираат се во тој иритирачки список
на пример, најмногу ме иритира некој кој што ме нервира

Ауу ме нервираат филозофи. Имам еден таков другар и ми објаснува некои неважни работи 30 минути а мене ми доаѓа да го убијам (=

А мене ми доаѓа желба некој да ми го :pusk: што има против мене (=

Дволични особи.највеќе од се. Шо и да е друго може некако до негде да се среди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom