Што трезен мисли, пијан кажува... Вистина или не?

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
кога сум пијан све ми е смешно :pos2::pos2: и знам понекогаш да одлепам нешто што нетреба и што не би го кажал кога сум трезен:smir:

S

StormRage

Гостин
Најверојатно да... пошо во пијана состојба си поспособен да направиш некои работи кои при чиста свест не можеш...

Sweetheart<3

Unstopable..
Член од
7 јануари 2010
Мислења
39
Поени од реакции
1
даа вистина е, јас едншка се опијанчив му казав на дечко ми се шо ми лезеше на срце,уште не ми се верува дека гоо напраив тоа :nesvest:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Па кога си пијан воглавно не си свесен за тоа шо го праеш.И се глупираш многу.А за кажување не знам...ако си полупијан можеш да треснеш нешто шо трезно не би го кажал.А ептен пијаните само се глупират

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Најверојатно да... пошо во пијана состојба си поспособен да направиш некои работи кои при чиста свест не можеш...
Taка е оти тогаш послабо ти работи мозокот и не се ебаваш со глупи мисли шо ќе биди и како ќе биди едноставно го правиш :toe:

ZigZag

Заменик министер
Член од
19 јули 2006
Мислења
347
Поени од реакции
248
Тачно, све е тачно. Само се питам, зашо бришат постови кои ги пишеш кад си пијан?

almostanangel

...за малку =)
Член од
22 декември 2008
Мислења
121
Поени од реакции
13
Точно!!! Се сложувам дека кога си пијан зборуваш се што ти текне, меѓу што и вистината, но, пази, МЕЃУ ДРУГОТО и вистината, така што...Нека му мислат што е вистина а што не =)))))
Од искуство знам дека искрено сум зборувал кога сум бил пијан за нешта за кои што на трезно не би зборувал хаха:pos2:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ин вино веритас :toe:
(во виното е вистината)

Ја мислам дека во најголем дел е така, но има некои луѓе шо и немора да се пијани или поднапиени за да си кажат (се) шо мислат :)

NajIntelegent*

NajIntelegent*
Член од
27 мај 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
Ми се има десено. Сум се испосрал неколку пута... Лошо:nesvest:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
пффффффф... шо трезен мисли нека мисли па.
коа е некој пијан не верувам дека е при свест шо се тропа... сакајки или нсакајки.. така да.. се задржувам кон одговорот КАТЕГОРИЧНО НЕ!

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Не секогаш ама често се случува. Многу потешко се лаже на пијано.

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Па кај мене ни јас нз дали е така или не.. во тие моменти трескам глупости :kesa: така да и ако кажам нешто што мислам, луѓето што ме знаат ќе мислат дека блефирам.. :pos2:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Епа нели „Во виното е вистината“. Сум се изнаслушала муабети на пијани луѓе и се согласувам.
Хех затоа јас не пијам.:pipi:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Vistina e! Koa e pijan covek go kazuva toa so go misli i ne se zamara kakva reakcija ke predizvika so toa, koa e trezen bi prekjutel mnogu raboti ako smeta deka toa e nesto sto ne treba site da go znaat ili deka so toa bi povredil nekoj.

Kajgana Shop

На врв Bottom