Љубовен Каскадер
fekalija
- Член од
- 28 декември 2011
- Мислења
- 4.371
- Поени од реакции
- 6.209
Дедо, на купус смрдиш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам како се случи, ама некако на мојот заврши еден дебел кондом. Влагам внатре, и и` викам на девојката: Не осеќам ништо.
Она ме фаќа за брадавици, ми направи т.н. nipple twist и вика: а сеа?
Добро што лежев, инаку на гз ќе паднев од смеење.![]()
Утре принт и на јаболко ојт ова. xDpa koga site kazuvate ajde i jas da se pofalam.. bese vtornik na studenska vo bitola,rascekor, sedev vstan ( i uste sedam
) deka od resen sum jas .. sedev so uste edno drugarce.. normalno zabavata pocnuva kaj nas vstan vo 9 sato , nie dvajca vikame uste 3 koleski i uste 2va kurtona kolegi
imavme kupeno pijacki ,, i sega normalno pocvime so piejne pustame muzice na laptop pieme, idi 12:30 sato nie odime vo rascekor site aj da ne recham pijani.. e sega pocnuva filmot, poracvam uste 2 vodki i edno redbulce gi pijam i niv i se pravam uste pojke magija
![]()
odam da mocam vo wc dolu, pamtam sato bese 1:30 negde mu se pustam na edna devojka koja cekase pred wc sho prv pat ja gledam
i jadam korpa, toa dobro go pamtam, mu se pustam na uste edna devojka pa ona kako mi glumi svetica i postena i celo vreme mi glumi nesto, no posle 30 min uspeav da ja ubedam i da ja smuvam, poradi nejze potrosiv ebani 300 den
@@ piceto ne pielo nisto drugo osven smirnoff, ama ne e bitno to!!
e sega uspeav da ja ubedam i za vstan, odime vstan sato negde bese 3 i 5 dobro go pamtam posho mi imase zvonato cimerot .. odime vstan i normalno pocnuva predigrata, pocnavme da se seksame, posle nekoj si 2 min, na tipkava telefono mu zvoni i nie prekinvame za da se javi, se javuva .. I ZA TOA VREME DURI JA CEKAV Da zbori na telefon, samo zamizav i ZASPAV MAGIJA NAPRAEN PIJAN MAGARE HAHAHAHHHAHhahahahhahahhahahhahaahahahaa, stanvam vo 7 satot sabajleto , rano da
, nemozam da spijam do kasno koga sum pijan...... gledam gol tasma SAM i pokrien ( valjda ona me pokrila, pred da si odi) i kiznaj kolku pati vikala po mene ,
jas TOP NISTO NE Me razbudba otrujan
odam kaj cimerot vsoba sabajleto za da go prasam da ne vide toj nesho, a toj mi vika deka toj si doshol vo 5h i ne vlegol kaj mene vsoba direk si legnal,,, nzz ova vas dali vie e smesno no jas i do den deneska iako pomina godina i nesto koga da mi tekni se MOCHAM smejne , drugarite do den deneska majtap mi igrat deka sum bil edinstven vakov TALENT hahahaha ova ke go pamtam za stalno.. da mi beshe nezgodno i se osekjav malce zastramen prvata nedela , ama pomina sega se mocam od smejne
. a uste pojako e sho na devojkava mu go znam samo imeto deka se vikase IVANA drugo nisto ne znam hhahahaa
, redoven sum na site skoro studenski i od togas pomina edna godina uste go nemam sretnato cupevo ili pa ako bega od mene kiznaj
:. i taka ne mozam da vi go opisam toa custvo koga stanav sabajleto ne se opisva treba da se dozivee hahahahhaha
Утре принт и на јаболко ојт ова. xD