Што сте кажале најсмешно во тек на секс?

Pobrzaj oblakaj se...

U lift bevme zaglaveni 10-15 min koga liftot go restartiraa (pretpostavuvam zosto snema struja na kuso) i trgna nadole kon prizemje. Vrata se otvori jas bev dovolno oblecen a devojkata polovicno. Mrtov laden menadzerot na hotelot mi dade nova kartica (liftot mi ja lapna mojata) se nasmeja i vratite povtorno se zatvorija.

кај нејзе дома (у стан) и се работиме ние и наеднаш ѕвони некој на врата,и она ми вика кој ли е сега,и јас унесен,викам другаркати од 8 спрат таа ку*вичката...и оваа само ме погледна и си продолжи(дејствово може пред една година)

НАЈДОБАР СИ, а смешното беше што немав тогаш никој друг за споредба, па после се смеевме. Не знам како ми падна тоа на ум.

Прв пат и за двајцата, возбудени уплашени и што уште не. Се случи што се случи и замина таа во вц а ја пуштив Spider Solitaire (Немав ниту една друга игра во моментот) и ја чекав да се врати и се однесував ко ништо да не се случило :D кога влезе фацата и беше прајслес.

zamisli sea da si dojde majka ti od rabota i da prodolzime vo trojka :pos2::pos2::pos2:

Ова е веке брутално што ке правиш со две? ке те искинат
--- надополнето: 23 ноември 2013 во 21:07 ---
За време на секс во кола завршва CD-то и автоматски се префрла на радио а на радио оди песната .
Ја слушнавме песната до крај зошто немавме сили од смеење да смениме и едвај продолживме . :)

Другата смешна ситуација на која се сеќавам беше после бурен секс, јас цела изгубена ја облеков тангата однопаку (прендиот дел назад, задниот напред) и така се шетав низ цел стан си ја собирав облеката што беше расфрлана низ сите соби и се чудев зошто дечко ми ми се смее :)

Лошо те форматирал.Ххехехехехех

Смени гу песМу, неможу да сфршу : )

И у Штип док студираше плескамо се сс едну од Радовиш и мислу дека цимер мој не ѕикаше и врата крцнасфа и она ми вика: Чу ли ги врата ?
Не... што кажасфа ? : )))

На прослава кај другарка од клас за нова куќа.Куќата стварно и беше огромна.Си отидоа сите што си отидоа,нејзините не беа дома,јас пијан не знам кај се наоѓав.Идевме тогаш едно 5-6 месеци и само идам во WC зашто ми рече демек нејзините ако дојдат да не ме начекаат таму.. И да седнам на шољата за да ми биде полесно да не се мачам она врз мене да седне,не видов дека капакот не е ставен и пропаднав и и викам: Можеш вака?...Али како и да е имаше добар facial :cool:

И да седнам на шољата за да ми биде полесно да не се мачам она врз мене да седне,не видов дека капакот не е ставен и пропаднав и и викам: Можеш вака?...Али како и да е имаше добар facial :cool:
Да не ја гаѓаше со гомна?

Бегај, кафето!!!....а ѓезвето влезено во рингла, за малце само рачка ќе останеше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom