Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам само едно ланче од Металика е,и нема шанса тоа да го фрлам,јес да не го поднесувам бившиот,ама ланчето на :bip: што ќе го фрлам.
И глупо е фрлање на подароци,спомени,па треба нешто да ме потсеќа каква будала сум била,или како ми било убаво порано и сл.
Што правите со спомените од бившите? Слики, разни поклони или било што, што ви било заедничко и ве потсетува на нив? Ако се материјални работи ги чувате на некое посебно место и ги разгледувате понекогаш или ги фрлате да не ве врзува ништо со минатото? Ако се песни или посебни места ... избегнувате да ги слушате и посетувате?
Ако сте од тие што фрлаат и игнорираат све, ви пречи ли вашиот партнер да ги има и чува?
Значат ли нешто спомените на бившите и вредат ли доволно за да се чуваат?![]()
Што правите со спомените од бившите? Слики, разни поклони или било што, што ви било заедничко и ве потсетува на нив? Ако се материјални работи ги чувате на некое посебно место и ги разгледувате понекогаш или ги фрлате да не ве врзува ништо со минатото.
Ако се песни или посебни места ... избегнувате да ги слушате и посетувате?
Ако сте од тие што фрлаат и игнорираат све, ви пречи ли вашиот партнер да ги има и чува?
Искрено поим немам кои работи ми се од бившите. Ете сеа баш ми текна на еден огромен зајак од Охрид што ми го купи бившиот пред 4 години (зашто го заборавив малото зајче дома) и сеедно ми е од кого е и што е. Никогаш не сум правела таква „чистка„ дома после раскинување, не сум човек кој пати кога ке се присети на нешто завршено.Што правите со спомените од бившите? Слики, разни поклони или било што, што ви било заедничко и ве потсетува на нив? Ако се материјални работи ги чувате на некое посебно место и ги разгледувате понекогаш или ги фрлате да не ве врзува ништо со минатото? Ако се песни или посебни места ... избегнувате да ги слушате и посетувате?